torstai 8. tammikuuta 2009

Suomen ekat valkolaikkupitkäkarvat?

Mummeli-kissalan sivuilla http://www.nbl.fi/~nbl1428/Pentue%20-%20K.htm
on nyt hieman jo kuvia Konstan ja Adan vauvoista. Jos karvanpituuden määritykset ovat oikein, niin tässä kävi juuri niin kuin arvelinkin: minä olen jo vuosikaudet yrittänyt saada aikaan valkolaikkuista pitkäkarvaa - sitten lainaan varianttikolliani kasvattajakaverille ja ta-daa: valkolaikkuisia pitkäkarvoja tulee kuin tilauksesta ;-D

Tosin veikkaan että omissanikin on ainakin pari pitkäkarvaista... molemmat suklaatäplikäsvalkoiset, sekä tyttö että poika, tuntuvat niin karkeakarvaisilta että lienevät variantteja, mutta klassisista tabbyistä ainakin osa on pitkäkarvaisia, luulen. Parista olen aika varma, loppuja arvailen tyyliin "iltapunnituksessa pitkäkarva, aamupunnituksessa lyhytkarva". Hohhoijaa, miten tämä aina voikin olla näin vaikeaa? No, parin viikon päästä olen toivottavasti jo paljon viisaampi.

Kaikki pennut kasvavat mukavasti. Neljällä on jo silmät auki, pari klassista pitää silmiä vielä kiinni. Laralla on yhä maha hieman löysällä, mutta se syö taas hyvin ja maitoa tuntuu riittävän pennuille, niin en ole kamalan huolissani.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Ihanaa ihanaa! Tabbytabithat kasvaa vaan, kohta pääsee katsomaan! :)

*pentukuumeilee*