maanantai 12. tammikuuta 2009

Ikävä ylläri mutta jotain hyvääkin


Kävin eilen Hyvinkäällä M-pentuja katsomassa Ninan kanssa. Mukana oli myös kolme muutakin kissankatsojaa, saivatpa pennut kokemuksia uusista ihmisistä. Muuten mukava reissu, mutta Nina huomasi Marinalla napatyrän :( Ja kun sekä Leena ja minä olimme mahan kokeilleet, uskottava se oli. Eli saan unohtaa kasvatushaaveet Marinalla, se etsii nyt sitten ihan vaan lemmikkikotia. Toki sen kanssa saa käydä näyttelyissäkin, onhan se tässä vaiheessa pentueen lupaavin. Tyrä ei ole mikään iso, se saattaa hyvinkin korjautua itsestään, mutta viimeistään sitten kun kissa steriloidaan niin sen saa helposti korjattua samalla.


Muuten pennut olivat oikein hyväkuntoisia, kirkassilmäisiä ja pulleita :-) Lila poju Maksim on kehittynyt oikein mukavaan suuntaan, siitä saisi joku vaikka siitoskollin jos kiinnostaa. Myyn sen kyllä ihan sitoumuksetta koska itselläni ei sille varmuudella sopivaa tyttöä ole. Kunnollisia kuvia en tällä kertaa saanut kuin yhdestä eli Marinasta, yllä.


Nina kävi pikaisesti katsomassa myös N-pentuetta samalla reissulla, ja olimme karvanpituuksista melko yksimielisiä. Toki kun kyseessä ovat vajaa 2-viikkoiset pikku mönkiäiset, niin näihin meidän määrityksiimme pitää suhtautua vielä isolla varauksella, mutta tässä tämänhetkiset veikkaukset:

4 itämaista pitkäkarvaa, 2 tyttöä ja 2 poikaa.

Tytöt: suklaa klassinen tabby bicolour (OLH b 03 22) ja suklaa klassinen tabby (OLH b 22).

Pojat: suklaa klassinen tabby bicolour (OLH b 03 22) ja suklaa klassinen tabby (OLH b 22).


2 itämaista lyhytkarvaa, tyttö ja poika: molemmat suklaatäplikkäitä valkoisella, lemmikkitasoa koska valkoista on liian vähän näyttelyitä ajatellen, aion kuitenkin rekisteröidä OSH b 03 24. Tosin tytöstä Nina vähän vielä uumoili että olisiko sittenkin pitkäkarva, minusta näyttää enempi variantilta, mutta katsotaan nyt vielä pari viikkoa ennenkuin lähetän rekisteripapereita.


Olin ajatellut etten jättäisi itselleni / sijoitukseen tästä N-pentueesta tyttöä, mutta nyt pitää miettiä uudestaan kun M-pentueesta ei minulle tyttöä tule... Toisaalta olen luvannut Evelle tytön... täytyy nyt vaan toivoa että kaikki tytöt pysyisivät vähintään kasvatustasoisina. En tosiaankaan haluaisi tehdä Evelle ohareita enkä toivottavasti siihen joudukaan, mutta kasvatukseni on vähän heikoissa kantimissa jos kaikki on yhden kortin eli Laran varassa. No, täytyy varmaan sitten laittaa Evelle sopimukseen ehto että minulla on optio tytön jälkeläiseen, jos ainoa kasvatustasoinen tyttö menee hänelle ;-D


Koetan lähipäivinä ottaa uusia kuviakin pikkuisista.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

... Tai sitten minä yksinkertaisesti jään odottamaan seuraavaa tabbypitkäkarvaa. Kyllä jotain varmasti keksitään. Soitan sulle illemmalla! ;)