maanantai 26. tammikuuta 2009

Karvanpituuksia ja Dimi

Nina-Maria kävi eilen katsomassa pentuja. Hän oli samaa mieltä karvanpituuksista kuin minäkin: valkolaikuttomat klassiset tabbyt pitkäkarvoja ja täplikkäät lyhytkarvoja. Mutta eipä meistä kumpikaan uskaltanut vannoa, mitä kaksi valkolaikkuista klassista tabbyä ovat... tosi vaikeaa tällä kertaa! Taidan katsoa vielä huomiseen, mutta tällä hetkellä itse veikkaisin, että poika, Noel olisi ehkä sittenkin pitkäkarva, tyttö, Ninel ehkä sittenkin lyhytkarva. Tosin en olisi kauhean yllättynyt jos se sittenkin vielä "muuttuisi" pitkäkarvaksi.

Viikonlopun aikaan aloin antaa kaikille pennuille hieman kiinteää ruokaa, maidonvastiketta johon oli sekoitettu hieman purkkimuonaa. Osa syö jo hienosti lusikasta, osa ei... Ninel söisi kyllä mielellään lautaseltakin mutta se on vielä sellaista pärskimistä ja sotkemista ettei tosikaan, jatkamme harjoituksia.

Kaikki kuusi vilistävät jo ympäri lattiaa, ja pari hurjinta yrittää jo ulos pentuhuoneesta kun oven avaa! Nyt olisi tässä vaiheessa sen kivempi, mitä enemmän tulisi katsojia, mikä pienenä vihjeenä mainittakoon...

Kasvattini Dimi löysi uuden kodin Tampereelta! Toivotaan että kaikki nyt menisi hyvin, en haluaisi sille enää yhtään kodinvaihdosta.

Ei kommentteja: