tiistai 20. tammikuuta 2009

N-pennut 3 viikkoa

Pitäisi ottaa 3-viikkoiskuvat pennuista mutta toiset nukkuvat niin somasti että taidan jättää huomiseen. Pentulaatikossa käy jo melkoinen vilinä, varsinkin pienin poika, Nadir, ottaa hirmuisia juoksuspurtteja ja sitten välillä kellahtaa nurin. Muutkin kyllä jo kävelevät aika reippaasti mutta pienin kirppu erottuu joukosta nopeudellaan.

Laralle kannan selkä vääränä kanaa kaupasta, kun se on ainoa ruoka, joka tällä hetkellä ei saa mamman mahaa löysälle. Toivottavasti tämä tästä helpottuu kun pennut alkavat opetella syömään kiinteää.

Kävin katsomassa Mummeli-pentuja eilen, ja täyttämässä astutustodistuksen, pentujen isä Konsta kun on vielä virallisesti minun omaisuuttani. Siellä oli kaksi ihan päivänselvää pitkäkarvaa: kilpikonnavalkea (täplikäs?) tyttö ja punainen (täplikäs?) poika! Yksi ihan selvä variantti, ruskeatäplikäs tyttö, ja sitten yksi rajatapaus, suklaakilpikonnatäplikäs bicolour tyttö. Ehkä se on variantti, mutta pieni mahdollisuus on että se sittenkin on pitkäkarva.

Eipä kyllä kotonakaan ole yhtään sen helpompaa karvanpituuden määritys!
Molemmat täplikkäät pennut, Nadir-poika ja Nimfadora-tyttö, ovat kyllä varmasti lyhytkarvoja (variantteja).

Samaten molemmat klassiset tabbyt (ilman valkoista), Natan-poika ja Nereida-tyttö, ovat ilmiselviä pitkäkarvoja.

Mutta sitten ne valkolaikkuiset klassiset tabbyt, Noel-poika ja Ninel-tyttö... Reilu viikko sitten katsoimme Ninan kanssa, että olisivat molemmat pitkäkarvoja, mutta nyt minua hieman epäilyttää... eli on vielä kyllä mahdollista, että nekin "muuttuvat" lyhytkarvoiksi... Saapa nähdä.

Ei kommentteja: