keskiviikko 26. joulukuuta 2012

X-pennuilla nimet

Kävin reilu viikko sitten vihdoin katsomassa sijoituskodissa Victorin ja Unelman pikkuisia eli X-pentuetta. Ne olivat silloin vasta 17 päivää vanhoja, mutta lähetin saman tien rekisteröintipaperit liittoon, saattaapi olla, että ainakin balineesitytön väriä joudun vielä vaihtamaan.

Suloisia pikkuisia olivat, ja emokin antoi minun niitä käännellä kun oli hetken minua tarkkaillut ja havainnut, etten aio viedä sen lapsosia.

Tällä kertaa pikkuisten nimet eivät ala X-kirjaimella, eivätkä myöskään ole slaavilaisia. Kaikkiin sääntöihin (myös itse keksittyihin) pitää siis olla poikkeus ;-) Sen sijaan nimet ovat peräisin Marvelin universumista, täytyy tosin olla aika sarjisfriikki että ymmärtää viittaukset.

Itämaispentujen värit tuskin enää muuttuvat. Pentueessa on vain yksi poika, punainen (ticked tabby) Skazki Pyro. Rekisteröin sen tikettinä, vaikka se on kyllä niin tasaisen punainen että se saattaa olla haamukuvioinen yksivärinenkin.

Tyttöjä on kolme. Olen lähes satavarma, että kilpikonna ticked tabby Skazki Kitty Pryde on pitkäkarva.

Ja aivan varmasti sen pikkusisko Skazki Shadowcat on kilpikonna variantti.

Balineesitytön nimeksi tuli Skazki Ororo. Rekisteröin sen suklaakilpikonnanaamiona, mutta ihan yhtä hyvin se voi kilpikonnanaamio, ja ehkä myös tabbynaamio. Koska emo ei kanna diluutiota mutta kantaa suklaata, niin muut värit eivät taida edes olla mahdollisia, jos en nyt mene genetiikassa ihan hakoteille. Aika näyttää menikö väriveikkaukseni sinne päinkään.

Sitten muutama tuoreehko kuva.

 
Ensin koko poppoo. Vasemmalta Kitty Pryde, Pyro, Shadowcat ja Ororo.

 
Sitten veli ja sen sisko eli Pyro ja Shadowcat. Molemmat etsivät tässä vaiheessa lähinnä lemmikkikotia.


Vähän vauvapainia :D

 
Kaikista pennuista ei valitettavasti ole yksittäiskuvaa, mutta yllä Kitty Pryde. Joko se tai sitten balineesisisko Ororo on alustavasti varattu kasvatukseen, mutta tilanne voi muuttua, eli niitä saa kysellä. Ja alakuvassa vielä Pyro. Jotain noissa punaisissa pojissa on vaan ihanaa....


Näissä tunnelmissa koko kissalan väki toivottaa hyvää ja onnellista uutta vuotta jo hieman etukäteen. Lisää päivityksiä taas ensi vuoden puolella!

Ei kommentteja: