sunnuntai 6. tammikuuta 2013

X-pentueesta pari uutta kuvaa

Kävin eilen sijoituskodissa pentuja katsomassa. Sain muistitikulla lisää kuvia, mutta kummallista kun ne eivät itsestään hyppää koneelle... Omasta kamerasta sain sentään siirrettyä pari räpsäystä, ne nyt tässä liitteenä, pennut eilen tasan 5 viikkoa:

 
Kuvassa emon kanssa vasemmalla kilpikonna lyhytkarva Shadowcat ja oikealla kilpikonna ticked tabby pitkäkarva Kitty Pryde. Lyhytkarvasisko on melkoinen akrobaatti, pitkäkarva astetta rauhallisempi.

 
Pyro-pojasta en  valitettavasti saanut parempaa kuvaa, täytyy yrittää ladata koneelle sijoitusisännältä saatuja lähipäivinä. Poitsu on punainen (ticked tabby) pitkäkarva, pentueen rauhallisin ja harkitsevaisin, väittää sijoitusemäntä. Itse epäilen että sillä on vain poikkeuksellisen pitkät piuhat kuten punaisilla kolleilla yleensäkin...


Sitten vielä yhteiskuva itämaistytöistä, emosta ja kaukaisesta sukulaisesta, suklaa klassinen tabby Skazki Fiona Feodora alias Illusia - upea rouvakissa, joka löytyy monen tabbykissan sukutaulusta...
 
Pentueen rohkein ja tytöistä isoin: Ororo-balineesi. Veikkaisin edelleen että se on suklaakilpikonnanaamio, sen verran vähän väriä siinä on yhä. Siitä saa joku mainion kissan!
 
Kaikki pennut ovat varattavissa. Ensisijaisesti lemmikiksi, tietyin reunaehdoin myös kasvatukseen saattaisin jonkun myydä. Pojalle hiukan haaveilen kodista joka ei ihan heti puolivuotiaana leikkaisi, pitkäkarvakolleista on aina pulaa.

1 kommentti:

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Ihania höytyväturkkeja ja Fiona ♥♥♥