lauantai 1. joulukuuta 2012

Waltari ja uusia pentuja

Yksivärinen sininen Skazki Waldemar muutti tänään uuteen kotiin Jyväskylään! Tein siitä sijoitussopimuksen yhtä pentuetta vastaan. Omaa naarasta minulla ei sille ole, joten jos jotakuta kiinnostaa käyttää sitä tytölleen, niin viestiä tännepäin!

Mainostan sitä tarkemmin kunhan tilaamieni geenitestien tulokset saapuvat, tärkein testi on mahdollisen PRA-kantajuuden selvitys, hyvällä tuurilla poika siis on negatiivinen, huonolla tuurilla kantaja.

Waltari-veljelläkin kävi tänään katsoja, lähipäivinä selviää, etsiikö se vielä kotia vai ei.

Päivän toinen suuri uutinen on se, että Unelman ja Victorin pennut ovat maailmassa! Tällä kertaa sovimme niin, että kokenut sijoituskoti hoiti synnytyksen, joten itse en ole pentuja vielä nähnyt. Sen verran tiedän, että pentuja on neljä, 2 jonkin sortin kilpparityttöä, 1 punainen poika ja yksi naamio. Menen lähiaikoina katsomaan, sen jälkeen olen viisaampi. Yhdistelmä on todella herkullinen varsinkin harvinaiselta sukutaulultaan, se löytyy täältä:
 http://www.pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:992891;2:993957&g=4&p=sia&date=iso&o=ajgrep

Alustavaa kiinnostusta tämän pentueen pentuihin on jo ollut, mutta katsotaan nyt, kuinka tilanne kehittyy. Pentuja saa toki kysellä, mutta välityksiin ne ilmaantuvat vasta sitten, kun olen vähän viisaampi väreistä, varaustilanteesta ym.

Ensi viikolla on tiedossa myös toinen ja näillä näkymin viimeinen Skazki-pentue. Skazki Taisia (OSH n 25 var) synnyttää ensi viikolla. Se asuu samassa kodissa kuin missä W-pentue on syntynyt, eli näin senkin tänään. Maha ei ole suurensuuri, joten veikkaan varsin pientä pentuetta. Peukkuja ja varpaitakin, että kaikki menisi hyvin - viimeistään ensi viikon lopulla selviää, miten kävi....

1 kommentti:

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Vauvoja, onnea!! Ihana yhdistelmä X-pennuilla, harmi kun ei meille mahdu enää yhtään.. Taisian vauvoja jännitetään myös ♥

Toivottavasti myös Waltari hurmaisi kodin itselleen.