perjantai 7. joulukuuta 2012

W-pentue uusissa kodeissa ja X-pentue syntynyt

Asioilla on onneksi taipumus järjestyä, ennemmin tai myöhemmin. Alkoi jo välillä epätoivo hiipiä, kun viikko viikolta siniset pojat W-pentueesta vain jatkoivat sijoituskotinsa elämän sulostuttamista - sitten yhtäkkiä parissa päivässä tilanne muuttui.

Waldemar lähti Jyväskylään mukavaan lapsiperheeseen. Siitä kuulette vielä, tein siitä nimittäin sijoitussopimuksen. Eli nyt olisi mukaville tyttökissoille harvinaista herkkua tarjolla: yksivärinen OLH kolli tyrkyllä treffeille :-D Tein sopimuksen vain yhdestä astutuksesta, eli nopeat syövät hitaat. Mutta mainostan Waldemaria tarkemmin vasta sitten, kun PRA-testin tulokset aikanaan saapuvat. Hyvällä tuurilla poitsu on negatiivinen kuten isänsä, huonollakin tuurilla vain kantaja kuten emonsa, mutta jos se on kantaja, niin sitten seuraa on tarjolla vain negatiivisille tytöille.

Waltari puolestaan hurmasi itselleen kodin Piikkiöstä Galene's-kissalasta. Jos hyvä tuuri käy, sekin saattaa jatkaa sukua - morsianehdokkaat tosin ovat vielä varsin taskukokoisia, joten jos Poju (alustava kutsumanimi) alkaa kollitella kovin nuorena, voivat pennut jäädä haaveeksi.

X-pennut syntyivät 1.12., liitteenä eka kuva. Lisää myöhemmin...

1 kommentti:

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Onko tuo d 25? Ihania pieniä rääpäleitä ♥

Ja onnea sinisille uuden kodin johdosta, hyvä että ainakin toinen vielä jatkaa sukuakin :)