tiistai 11. syyskuuta 2012

Uutta kotia etsiviä kissoja

Tällaiset blogipäivitykset ovat aina kovin harmillisia, mutta joskus välttämättömiä :-( Eli kaksi kasvattiani etsii uutta kotia, omistajalla on yllättäen puhjennut allergia ja astma :-( Kaverukset ovat tuossa kuvassa, eli 4-vuotias leikattu itämaistyttö Mila on lilakilpikonna bicolour, ja punavalkea Hemmo-poika on kohta puolivuotias eli suuresta koostaan huolimatta pentu vasta.

Molemmat ovat todella suloisia, ihmisrakkaita kissoja, ja sopeutuvat varmasti rakastavaan kotiin yhdessä tai erikseen. En voi kuitenkaan suositella niitä kotiin, jossa on aivan pieniä lapsia, enkä myöskään ainoaksi kissaksi. Minulta saa omistajan yhteystiedot.

Kolmaskin kasvattini etsii kotia, mustavalkea 6-vuotias Domino-poika. Se oli pentueen arkajalkaisin jo meiltä lähtiessään, ja valitettavasti sen perusluonne on pysynyt samana, eli nykyisessä kodissa, jossa on koira ja pieniä lapsia, se ei valitettavasti viihdy. Siitä voi kyselyt osoittaa suoraan sen omistajalle: http://www.freewebs.com/catterymiado/ , mutta tähän vielä siitäkin kuva:

Ei kommentteja: