maanantai 3. syyskuuta 2012

Uusia kuvia ja suunnitelmia


W-pennuista on nyt pläjäys uusia kuvia eiliseltä, kiitos Leena! Ks. pentujen oma kuvagalleria täällä: https://picasaweb.google.com/114355919012200680101/SkazkiW# Joillain on ollut kuulemma ongelmia saada tuota picasaa auki, ilmoitelkaa vaikka kommenttikentässä jos ongelma jatkuu, niin koetan tutkia sitä - tarvittaessa pitää harkita kuvien siirtoa jonnekin muualle.

Yläkuvassa komeilee pentujen täti, Skazki Taisia OSH n 25 var. Se on todella kaunis varianttineitonen, ja sen luonne on aivan mielettömän ihana. Siksi olemmekin sen kodin kanssa kallistumassa siihen, että luultavasti Taisia eli Hertta siirtyy hetkeksi takaisin minun nimiini ja tekee siis Skazki-kissalan nimiin yhden pentueen lähitulevaisuudessa. Mutta ans kattoo nyt, suunnitelmat ovat aina suunnitelmia ja voivat muuttua.

Myös Tellun (Skazki Unelma OSH d var) pentue olisi tarkoitus toteuttaa tässä joskus talvella, jos vaan neiti suvaitsisi joskus juosta. Se on kohta 11 kuukautta eivätkä sitä kollit kiinnosta vielä ollenkaan.

Mutta nykyisen W-pentueeni varaustilanne elää nyt ihan päivä päivältä. Vapaina ovat taatusti tällä hetkellä molemmat siniset, eli yksivärinen Waldemar ja ticked tabby Waltari.

Ei kommentteja: