perjantai 21. syyskuuta 2012

Sunnuntailta kuvasia

Kävin viimeksi sunnuntaina sijoituspentuettani katsomassa. Aluksi ne riehuivat sata lasissa, ei toivoakaan kuvaamisesta minun taidoillani ja kameroillani. Sitten pentujen tyypilliseen tapaan simahtivat kuka minnekin, jo pysyi jotenkin kännykamerakin perässä :-)
 
 
Yllä elpymistä Waltarin tyyliin.

 
Musta Wing ja balineesi Winter (ainoa varmasti varattu).

Waldemar, Wendela ja Waltari.

Varaustilanne on aika lailla ennallaan. Balineesipoju on varattu, muista on alustavia kyselyitä muttei vielä mitään varmaa, eli kaikkia muita saa yhä kysellä. Ainoa jota ei (ihme kyllä) ole kyselty on sininen Waldemar-poju. Liekö syynä sitten se, että toivoisin sille sijoituskotia, joka ei ihan heti leikkaisi. Painotan vielä kerran että teen erittäin reiluja sijoitussopimuksia, en pakota ketään pitämään loputtomiin huutavaa ja merkkailevaa kollia, vaan tarkoituksena on teettää melko nopealla aikataululla yksi pentue ja sitten saa leikkausluvan.

Lisää kuvia on muuten tulossa niinkin yllättävään paikkaan kuin Ilta-Sanomien tämän viikonlopun Sunnuntai-osastoon! Vastailin muutamaan toimittajan kysymykseen, ja hän kävi kuvaajan kanssa pentuja maanantaina katsomassa. Itsekään en ole kuvia ja juttua vielä nähnyt, joten lienee vähän niin kuin pakko ostaa lehti...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Toi kuva missä noi 2 aikuista kissaa makoilee näyttää ihan meiän kissoilta!Meillä on 1 balineesi ja itämainen puolipitkäkarva :)