sunnuntai 2. syyskuuta 2012

W-pentue melkein 7 viikkoa

 
Kävin tänään katsomassa melkein 7-viikkoisia W-pentuja. Ihana riiviölauma! Mukanani oli melkoinen määrä muitakin katsojia, ja yhdet katsojat kävivät sijoituskodissa vielä minun lähdettyäni. Päivän saldona pennuista kolme on nyt ALUSTAVASTI varattu, mutta huom huom tilanne voi vielä hyvinkin muuttua, eli kaikkia pentuja saa yhä kysellä. Yläkuvassa pentueen prinsessa, kilpikonnanaamio Wendela. Se on hyvin touhukas tyttö, ja alustavasti varattu.
 
 
Sitten seuraavaksi pentueen sininen poika Waldemar. Se on hyvin tasapainoinen kokonaisuus, ei ehkä tuleva näyttelytähti, mutta jos se pysyy virheettömänä, niin etsiskelen sille sijoituskotia, joka ei ihan heti sitä leikkaisi. Tarkoitus ei ole kuitenkaan ketään pakottaa pitämään mitään hulluna merkkailevaa kollia, mutta jos edes hetken joku uskaltaisi yrittää...

 
Sitten oma suosikkini, sinitiketti Waltari. Sillä on lyhyempi pää kuin veljillään, ja mutka profiilissa, mutta siinä on vaan sitä jotakin ja ihana ilme! Luonteeltaan se on myös aivan mahtava. Sitäkin on alustavasti nyt kyselty.

 
Hups - en aina ihan hallitse tätä käyttöliittymää - pentujen väliin kuva niiden emosta Hilmasta (Skazki Tamila). Tässä muuten näkyy todellinen vihreä silmienväri ;)


Sitten musta poika, Skazki Wing. Aivan ihana tutkimusretkeilijä, tekee kaiken ekana. Etsii lemmikkikotia.

 
Ja lopuksi vielä ruskeanaamio sydäntenmurskaaja Skazki Winter. Siitä on nyt jo kaksi kotia ilmaissut kiinnostuksensa, ja toiset kävivät jo katsomassakin, mutta jäivät vielä miettimään pariksi viikoksi. Siksi tiedän varaustilanteen sen osalta varmasti vasta parin viikon päästä, eli jos ruskeanaamio balineesi on haaveissa, voi jonoon yhä ilmoittautua.

Kuvia lienee lisääkin tulossa lähipäivinä, mutta tässä nyt ekat maistiaiset.

1 kommentti:

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Ihania hörökorvia, mistä meidänkin pennuille saisi tuollaisen hahtuvaturkin ♥

Ja taas joutui vähän hieraisemaan silmiä Hilman kuvan kohdalla; ei, ei ole meidän Suna, vaikka kovasti siltä näyttääkin...