sunnuntai 27. helmikuuta 2011

S-pentueen kissanristiäiset

Kävin tänään Turussa moikkaamassa S-pentuetta. Ne olivat juuri niin suloisia kuin vain kuvitella saattaa, vähän alle kolmiviikkoiset mönkiäiset. Samalla myös vahvistan niiden rekisterikirjoihin tulevat nimet - työnimethän niillä on ollutkin jo pitkään.

Ensimmäisenä Skazki Sametti Tigrovna, eli kutsumanimeltä Blanka. Suklaakilpikonna(savu?). Tytöistä lupaavin, ehkä koko pentueestakin tällä hetkellä. Luonne lupaa hyvää - ottaa kontaktia ihmiseen erittäin paljon :-)

Sitten toinen tyttö, Skazki Stella Tigrovna, kutsumanimeltä Cecilia. Suklaakilpikonnahopea ticked tabby. Juu, kyllä tämäkin kilppari taitaa olla, ja porukan selkein hopea. Pienin, mutta terhakka ja elinvoimainen.

Sitten pojat: Skazki Stanimir Tigrovich. Creme, kuviosta ja hopeisuudesta otan veikkauksia vastaan ;-) Tällä hetkellä ainakin selkeimmin lemmikkitasoinen.


Hups, vieläkään en ole ihan sinut tämän bloggerin kuvatoiminnon kanssa - väliin bonuskuva Blankasta, joka vaan yritti tehdä tuttavuutta kuvaajaan.

Ja nukkuva Cecilia.


Sitten lisää poikia: Skazki Samson Tigrovich eli kutsumanimeltä Eskil. Punainen ticked tabby, luulisin. Pojista tällä hetkellä ehkä lupaavin.

Sitten Skazki Silkki Tigrovich eli Harald. Sinihopeatäplikäs on tämänhetkinen väriveikkaukseni.
Sitten lilapoika, joka on kyllä jonkin sortin tabby mutta en kyllä vielä tiedä, mikä ;-) Skazki Spartak Tigrovich, tunnetaan myös nimellä Arn.


Koko poppoo pesässä lötkimässä...Tästä tilanteesta ja punaisesta pojasta oli pakko saada kuva...

Ne, jotka ovat Eddingsinsä lukeneet, tietävät, mikä vitsi on siinä, että kahden Polgaran pennun nimet ovat Silkki ja Sametti. Muuten nimet ovat slaavilaisia - tai ainakin vähän sinne päin...

2 kommenttia:

Elina V. kirjoitti...

Hienoja nimiä, vaikka Eddingsit ovatkin jääneet väliin.

Sanna kirjoitti...

Ihania pieniä ja kilpparit on aina <3. Onnea pentusille, emolle ja näiden ihmisille:).