tiistai 15. helmikuuta 2011

S-pentue 1 viikkoa ja R-pentue 4 viikkoa








Hanna olikin jo kirjoittanut aivan ihanat kuvaukset 1-viikkoisista S-pennuista, joilla on nyt jo työnimetkin :-) En käy sitä tässä toistamaan, käykää se lukemassa Hannan blogista: http://luolaleijonanklaani.blogspot.com/2011/02/pennut-1vko-ja-tyonimia.html

Myös uusia kuvia pennuista on nähtävissä täällä: http://luolaleijonanklaani.kuvat.fi/kuvat/Skazki%20S/Pennut%201%20vko/

Varaustilanne elää yhä, tottakai kun pennut ovat näin pikkuisia. Mutta ainakin pari poikaa etsii vielä omaa kotia.

Viikonloppuna kävin vihdoin ja viimein Sysmässä katsomassa 4-viikkoisia R-pentuja. Kyllähän sijoituskoti oli arvioinut värit ja sukupuolet aivan oikein, mutta oli silti ihanaa nähdä pennut itsekin. Söpöisiä olivat! Pitää tässä lähipäivinä laittaa rekisteröintipaperit postiin, näillä mennään: yksi poika, Skazki Radomir, SIA d var eli punanaamio siamilainen. Kolme tyttöä: Skazki Rozalia, OSH b var eli suklaa itämainen lyhytkarva - se oli porukan rauhallisin ja aivan mielettömän suloinen! Skazki Renata, SIA h var eli suklaakilpikonnanaamio siamilainen, porukan elohopea! Ja Skazki Roksana, SIA b var eli suklaanaamio siamilainen. Saattaa olla, että yksi tytöistä jää synnyinkotiinsa ja sitä ehkä käytetään kasvatukseen, mutta jos näin ei käy, niin haeskelen ehkä joko Rozalialle tai Renatalle sijoituskotia pääkaupunkiseudulta, ja saatan harkita Radomir-pojan osasijoitusta yhtä astutusta vastaan.

Blogger kettuilee minulle, en nyt saa kuvia järkevästi sijoitettua tekstiin (osaisiko joku kertoa minulle, mitä on pielessä?). Kuvat siis ylhäältä alas: pentueen isä Cannonball Golden Dream eli Martti, Roksana, Radomir, Renata, Rozalia, emo Tistan Alexandra eli Irmeli ja koko pentukasa.

2 kommenttia:

Keskimaan Kissala SYS, SIA, OSH kirjoitti...

Ihania pieniä <3 <3

Yumi lähettää Martti-iskälle onnitteluja jälkikasvun johdosta :)))

luolaleijona kirjoitti...

No voi herttinen sentään kun siellä ollaan jo noin nättejä ja isoja lapsia! Rozalia on söötti kuin nappi. Ei ollenkaan hullumman näköisiä nuo simsettilapset, nam! Surusilmiä Radomir ja Renata <3

Blogger tekee tuota paljon, jotenkin kursoria on hankala saada sijoitettua kuvien väliin jos kuvat laittaa ensin. Minulla toimii jos kursorin saa edes kuvan viereen (vaikka napsauttaa kuvan päällä ensin ja siitä nuolella yksi oikealle) ja laittaa välit / rivinvaihdot sitten tekstin kirjoittamisen tai liittämisen jälkeen. Toinen vaihtoehto on käydä liittämässä teksti html:n puolella kuvien väliin.

(Ps. jos maalaat linkin kirjoitettuasi sen ja painat bloggerin yläpalkin 'linkki'-painiketta, saat nuo linkit toimimaan suoraan klikkauksella :) )