sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Odottelua ja uutisiakin

Täälläpä istun ja tuijotan Polgaraa, joka ei tee elettäkään synnyttääkseen. Virallinen laskettu aika on huomenna, mutta katsoin parhaaksi leiriytyä rouvan luo jo hyvissä ajoin, koska sen emo Lara synnytti aina "etuajassa". No, toistaiseksi olen täällä ihan turhaan kökkinyt, mutta onpa tullut juteltua paljon kissa-asiaa ja käytyä katsomassa lapsenlapsia, eli Nexun ihanaa viisikkoa...

R-pennut Sysmässä kasvavat mukavasti. Tämänhetkiset veikkaukset: edelleen kolme naarasta eli suklaa itämainen, suklaanaamio siamilainen ja suklaakilpikonnanaamio siamilainen - ja sitten puna- tai cremenaamio poika. Nimiäkin olen jo alustavasti miettinyt, mutta ne julkistan jahka lähiaikoina vihdoin pääsen ipanoita katsomaan ja värit toivottavasti varmistamaan. Hyvä uutinen on, että vanhempien PRA-testitulokset saapuivat: emo-Irmeli on negatiivinen, ja isä-Marttikin onneksi vain kantaja. Tämä toisaalta tarkoittaa sitä, että aion testata kaikki pennut, ja jos joukossa on joku negatiivinen (edellyttäen että se ei kehitä mitään napatyrää tms. kasvatuksen estävää vikaa), niin kovasti toivoisin sen jäävän kasvatukseen. Toivottavasti joku kiinnostuisi tästä pentueesta kasvatusmielessä, muuten minun on "pakko" hieman pyörtää puheitani ja yrittää etsiä pääkaupunkiseudulta yhdelle pennuista sijoituskoti. Olisi sääli myydä kaikkia täysin lemmikiksi, kun varsinkin emon sukutaulu on Suomessa melko harvinainen, eikä kyllä isänkään linjoja ole ihan hulluna käytetty pitkäkarvapuolella.

Koetan lähiaikoina saada kotisivuillekin tietoa pentueesta, mutta tässä jo linkki pawpedsiin sukutauluun:
http://www.pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:947642;2:866351&g=4&p=sia&date=iso&o=ajgrep

1 kommentti:

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Iik, toivottavasti Polgaran synnytys sujuu ongelmitta, ja saamme pian ihailla suloisia karvapalloja :) Toivottavasti joku Irmelin ja Martin pennuista jatkaa sukua.