torstai 10. helmikuuta 2011

S-pentue syntynyt

Polgaran ja Tigerin pentue syntyi sitten tiistaina 8.2., eli 67. tiineyspäivänä. Luolaleijonan klaanin blogiin (eli Polgaran sijoituskodin blogiin) on tulossa tarkempi synnytyskertomus, mutta kaikki on tähän asti sujunut aivan loistavasti, Polgara on ihan superhyvä emo!

Näistä tulee sitten kuitenkin S-pentue, ihan vain kotisivujen selkeyden takia. Minun mielessäni nämä kuitenkin ovat S2-pentue, S1-pentu tulee aina olemaan Olgan pikku enkeli Serafim...

Alustavia rekisterikirjanimiä ja kutsumanimiäkin on jo mietitty, mutta antaa pentujen kasvaa nyt vielä hetki. Pentuja on siis peräti kuusi, ja kaikki tähän asti terveitä ja pirteitä, toivottavasti myös pysyvät sellaisena. Alustavat arviot ovat, että pesässä on neljä poikaa ja kaksi tyttöä: pojat ovat punainen, creme, sinihopeakuviollinen ja lilakuviollinen, ja tytöt ovat suklaakilpikonna ja suklaahopea ticked tabby. Huomautan kuitenkin, että vaikka perusvärit eivät tuosta muutu, niin kuvioarviot voivat vielä muuttua, samoin osa saattaa kasvaessaan vielä paljastua olevan hopeita, hopeaväritys kun ei kaikissa väreissä näy välttämättä heti vastasyntyneestä.

Ensimmäiset kuvat löytyvät täältä: http://luolaleijonanklaani.kuvat.fi/kuvat/Skazki+S/Pennut+0vko/

Varaustilanne on sellainen, että molemmat tytöt ovat alustavasti varattuja, jos ne pysyvät kasvatus/näyttelytasoisina. Pojista on yksi varattu, mutten vielä tiedä kuka. Eli ainakin kolme poikaa etsii kotia. Otan mielelläni alustavia kyselyitä vastaan, mutta sitovia varauksia vasta, kunhan pennut ensin kasvavat muutaman viikon.

2 kommenttia:

Elina V. kirjoitti...

Ihana oli kyllä seurata pentusten maailmaantuloa! Kaikkea hyvää jatkossa näille pienille söpöluuteille!

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Aivan syötävän suloinen kuusikko, ja kun värien kirjokin on noin laaja <3 Onnea kasvattajalle :D