torstai 18. maaliskuuta 2010

Uudet upeat kuvat 7-viikkoisista P-pennuista

Janin ottamia hienoja kuvia riiviölaumasta löytyy täältä:

http://jcn.kuvat.fi/kuvat/laranpennut2/

Varoitus: ovat niin söpöjä, että aiheuttavat vakavaa pentukuumetta
:-)

Valtakunnassa noin muuten on kaikki jo aika hyvin. Lara ja Maija riehuvat ja syövät jo entiseen tahtiin, eli niiden kanssa selvittiin kotikonstein ilman lääkärikäyntiä.

Pennuilla on vatsa nyt hieman löysällä, minkä takia ne käytetään tänään eläinlääkärissä. Luultavasti reseptiksi tulee vain dieettimuona i/d:tä ja probioottitahnaa, sen verran pirteitä riiviöt ovat - antibioottiin turvaudutaan vain, jos muu hoito ei ala tepsiä. Koska mitään oksentelua ei ole ilmennyt, niin veikkaan että suurin syy ripulointiin on äkillinen ruokavalion muutos: Laraa ei pariin päivään juuri kiinnostanut imettää, kun se oli niin huonovointinen, ja yhden päivän se oli käytännössä kokonaan erossa pennuistaan, joten pennut ovat viime päivät syöneet enemmän muuta ruokaa verrattuna aiempaan lähes pelkkään emon maitoon. Kunhan vatsat saisi hieman rauhoittumaan, olisi matokuurin aika, siitä sitten n. viikon päähän eka rokotus. Veikkaisin, että ihan tasan 12-viikkoisina nämä ipanat eivät ole vielä luovutusvalmiita, madotus- ja rokotusaikataulujen takia realistinen luovutusajankohta lienee jossain n. 13-14 -viikon iässä.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Olipas erinomaisia kuvia Janilta taas. Ja hauska näköisiä temmeltäjiä niissä. ;D

luolaleijona kirjoitti...

Varoitus on kyllä paikallaan :D

Kuva 15 on ihan huippu. Suklaapoikako siinä huutaa taas äitiä apuun? Pienellä miehellä on monessa kuvassa ihan mahtavia ilmeitä.

Erotatko muuten kuvasta 22 kumpi tytöistä on oikealla? Ovat molemmat kyllä tosi nättejä. Vaikka ei voi mitään, on tuo toinen riiviöistä vaan lemppari. Tytöllä on asenne kohdallaan, suu auki pitää kommentoida esim. kuvassa 31 ja monessa muussa terrorisoi sisaruksiaan ;) Ja sama juttu niissä edellisissäkin kuvissa. Touhukas tapaus.

Satu kirjoitti...

Joo taitaa olla suklaapoju, meidän oma vinkulelu kuvassa 15. Sillä äijällä on aina asiaa, ja luonne kohdallaan, aina ekana tunkemassa syliin :)

Kuvassa 22 sanoisin että oikeanpuoleinen on Polgara. Sillä on asenne oikea, se on tätä nykyä aina vyörymässä ensimmäisenä tutkimaan uusia paikkoja :)