sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Alkuviikon kuvat, eli P 6 vk ja Q 2 vk

Suurin osa seuraavista kuvista on otettu viime maanantaina, eli kuvissa isommat pennut ovat tasan 6 viikkoa, ja pienemmät tasan 2 viikkoa. Poikkeuksena tämä eilen otettu kuva pentukasasta meillä kotona. Joskus ovat noin rauhallisia, mutta osaavat kyllä jo riehuakin kuin paviaanilauma...

Sitten niitä virallisia 6-viikkoiskuvia. Vaaleampi tytöistä, joka etsii yhä kotia:

Tummempi tytöistä. Sen mielestä kamera on kaamea kapistus, oikeasti sillä ei ole ihan noin hallitsevat silmät. Se on alustavasti varattu.

Vaaleampi pojista, alustavasti varattu:

Tummempi pojista, porukan pahin riiviö ja johtaja. Yhä olen vähän epävarma sen väristä. Aion nyt sitten kuitenkin laittaa sen rekisteröintipaperit postiin suklaatäplikkäänä, mutta olen tietoinen myös siitä, että se voi yhtä hyvin olla myös tosi vaalea ja lämminsävyinen ruskea. Toisaalta kun näin eilen Nexun pennut, niin kyllä siellä ne ruskeat olivat paljon kylmemmän ja "harmaamman" sävyisiä kuin tämä poju.

Sitten nämä pikkuiset 2-viikkoiset, valkolaikkupoika ja tyttö. Aika hurmaavia läskimakkaroita, vai mitä?




Menen huomenna taas näitä katsomaan, sen jälkeen heitän taas arvioni karvanpituuksista.
Eilen kävi delegaatio Turusta kylässä ja kuvaamassa (ja heidän kyydissään pääsin myös ihastelemaan Nexun jälkikasvua Porvooseen). Eli tuoreita kuvia P-pennuista lienee tulossa lähiaikoina...

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Voi nuo läskimakkarat ovat kyllä ilo silmälle kaiken sen huonon tuurin jälkeen, mitä pentueen kohdalle osui!Suloiset pikkukissapossut. <3 Ja Iiriskin on niin tosionnellisen ja ylpeän näköinen emo - ihana! =)

Pienet tädit ja enot ovat söpöjä myös. Nyt tuo tumma poika hämmentää jo minuakin, jännä nähdä mihin suuntaan väri kehittyy. :)

luolaleijona kirjoitti...

On nuo Iiriksen nallenaamat kyllä suloisia! Onkohan valkolaikkupojasta tulossa seuraava keikistelijä?

P:t saavat varmaan kohta jo kivasti sekamelskaa aikaiseksi, kun ihan pikkaisen vain kasvavat vielä ;) Vaaleammalla tytöllä on hassu asento tuossa kuvassa, kirahvikaula.