sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Vihdoin kuva Martista

Onneksi URK:n näyttelyssä eilen oli kuvaajia liikkeellä, kun minä aamu-unisena unohdin kameran, enkä tietenkään ollut muistanut sitä pakata jo illalla... tosin eipä sellaisella pokkarilla saakaan sisätiloissa keinovalossa kauhean tasokkaita kuvia, joten kamalasti ei edes harmittanut.

Seuraavista kuvista suuri kiitos kuuluu Pekka Savolaiselle. Eka kuva on "vanhasta konkarista" eli Iiriksestä (Skazki Ninel) sylissäni. Jotain hassua se näki korvien asennosta päätellen, mutta malttoi silti istua kauniisti sylissä kun odotimme tuomarin luo pääsyä :) Merja (Dinan kasvattaja) oli näyttelyssä turistina, ja hän oli sitä mieltä, että minun pitäisi ehdottomasti käyttää Iirikselle Mummeli Twixinho Jesseä, punatabbynaamio balineesia. Itse olen ajatellut vähän toista balineesikollia, lähinnä sukutaulun takia, vaikka kieltämättä Jesse onkin kutkuttavan komea... katsotaan nyt, mihin tässä joudutaan. Iiris, toisin kuin siskonsa Nexu, joka näyttää perineen hormonihirviögeenin emoltaan, on ollut ekan kiimansa jälkeen hiljaista tyttöä. Voi tosin olla, että näyttelyssä haistellun kollin hajun seurauksena Iirulainen aloittaa myös pian toisen mourunsa.

Vihdoinkin voin esitellä täällä blogissa kelvollisen kuvan sijoituspojastani Martista (Cannonball Golden Dream, OSH b). Se on nyt puolivuotias, kasvanut kovasti siitä rääpäleestä jonka kävin Lohjalta hakemassa pari kuukautta sitten, saanut lisää massaa ja kasvattanut sen verran isot tassut, että eiköhän siitä loppujen lopuksi ihan ok kokoinen kolli tule. Se on tyypillinen teini, mittasuhteet vähän hassut, mutta tosi kaunis profiili ja kiva ilme sillä oli. Kuvassa silmät ovat vähän levällään kun pelotti eka näyttely vähän pojua, mutta ihan kauniisti se käyttäytyi.

2 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Onnea Dinalle tuosta VP:stä ja TP:stä (viitaten edelliseen kirjoitukseen :D). Kyllä kelpaa hymyillä!

maarit kirjoitti...

Ihanaa ihanaa! Kuvia on aina kiva katsella! Iiris on aina niin kaunis! :D
Ja Martista tulee komia poika :D