tiistai 4. elokuuta 2009

Vierailulla Mummeli-kissalassa

Kävinpä tänään katsomassa kasvattini Leon (Skazki Isidor) pentuetta Mummeli-kissalassa. Eipä tullut kameraa mukaan, mutta eiköhän noista taas jossain vaiheessa ilmesty uusia kuvia. Pentuja on kaksi, suklaakilpikonna ticked tabby Leonora, ja punatiikeri Leonardo. Molemmat ovat siis itämaisia pitkäkarvoja, aivan hurmaavia höytyväisiä pikku kissanalkuja! Varsinkin Leonora vei täysin sydämeni, se on myös varsin lupaava ja aivan ihanan värinen! Kyllä Leonardokin söpö oli, ja tassujen koosta päätellen siitä tulee iso kolli :-) Ainakin Leonardo etsii vielä omaa kotia.

Samalla reissulla näin myös upean Jesse-balineesikollin, punanaamio komistus on maailmanvoittaja Twixin poika ja tuntuu vaan komistuneen entisestään, se on yksi hienoimpia koskaan näkemiäni balineeseja, aivan upea!

Uudesta sijoituspojustani, suklaa itämaisesta lyhytkarvasta, tuli sitten kutsumanimeltään Martti. No joopa joo, faijani kaima, mutta oma moka, mitäs annoin sijoituskodille vapaat kädet kutsumanimen valinnassa. Oli aika ilmiselvää, että kutsumanimeksi tulee jotain muuta, kuin suomalaisen kielen solmuun saava rekkarinimi Golden Dream :-D Poitsun sopeutuminen uuteen kotiin on alkanut mukavasti, poika vaikuttaa olevan tosi kiva luonteeltaan, ja se on minusta kissassa tärkeintä.

Ei kommentteja: