keskiviikko 5. elokuuta 2009

Kolleja kolleja

Kun keskikesä on ohi, niin tyttökissatkin muistavat yleensä taas, miten mukavaa on mouruta. Kauhulla vaan odotan, milloin Iiris löytää itsestään naisten naisen. Lara on edelleen toistaiseksi pillereillä.

Olen ollut huomaavinani parilla muullakin kasvattajalla saman suuntaisia "ongelmia". Siksi käytän tilaisuutta hyväkseni, ja mainostan M-pentueeni poikia. Molemmat ovat nyt reilut 8 kk vanhoja, ja mitä olen kuullut, jo varsin kunnioitettavan kokoisia kollin rötkäleitä molemmat. Varsinkin Morriksen (Skazki Miroslav) käytöskin jo viittaa siihen, että se voisi hyvinkin ymmärtää jo tyttöjen päälle.

Maksim (lila itämainen pitkäkarva) on näillä näkymin tulossa Rurokin näyttelyyn sunnuntaille, silloin olen senkin suhteen jo paljon viisaampi. Maksim testataan lähipäivinä, se asuu sijoituskodissa Turussa.

Morris (punavalkea ticked tabby itämaisvariantti) testataan vain tarvittaessa. Se löytyy Lahdesta.

Molempia poikia voi kysellä minun kauttani. Molemmat ovat ainakin vielä hetken leikkaamattomia, mutta kummankaan kotia ei ole tarkoitus rääkätä kovin pitkään, jos pojat keksivät merkkailun ihanuuden niin ne pääsevät hyvin pian karvanopistaan, joten jos kiinnostusta on, ilmoittele :-)

Ei kommentteja: