torstai 9. huhtikuuta 2009

Nimfadora lähti ekana

Kuvaaminen on tällä viikolla jäänyt vähemmälle kun eipä niihin Janin upeisiin kuviin ole oikein lisäämistä ;) Yhden kuvan räiskäisin pentukasasta tänään, ja viikonloppuna luultavasti kuvaan taas hieman myös kahta yhä kotia etsivää M-pentua.Kuvaaminen on tällä viikolla jäänyt vähemmälle kun eipä niihin Janin upeisiin kuviin ole oikein lisäämistä ;) Yhden kuvan räiskäisin pentukasasta tänään, ja viikonloppuna luultavasti kuvaan taas hieman myös kahta yhä kotia etsivää M-pentua.


Hieman haikeat fiilikset. Luovutin tänään meidän pikamenijän, Nimfadoran uuteen kotiin. "Dorasta" tulee mieleen sen isoäiti Pauliina, samanlainen rimppakinttu koheltaja. Dora keksi kaikki jutut ekana, se lähti ekana pesästä, oppi ekana juoksemaan, kiipesi ekana korkeimmalle. Uudessa kodissa on kaksi siamilaista, pientä suhinaa ja murinaa on ollut puolin ja toisin, mutta eiköhän se siitä, Dora on hyvin reipas!

Huomenna lähtee suosikkipoikani Noel, ja lauantaina Nereida.

Eilen kävin katsastamassa Ninelin eli Iiriksen tulevan sijoituskodin. Sielläkin on kaksi kissaa ennestään, ne ujostelivat ensin, mutta pian rohkeampi, cremehopeatäplikäs varianttipoika Elvis jo istui sylissäni ja leikki paitani naruilla. Hyvältä vaikutti kaikin puolin. Iiris muuttaa uuteen kotiinsa ensi viikolla.

Tein sitten päätöksen, toivottavasti en joudu katumaan. Eli Natan lähtee kuin lähteekin Saksaan. Ainahan ulkomaille vienti on riski, ei voi oikeasti tietää minne kissa joutuu jos ei ole käynyt katsomassa, mutta toivotaan parasta.

N-pennuista siis kotia etsii enää Nadir. Se on pentueen sumutorvi, sen tunnistaa äänestä vaikkei pentua näkisikään ;)

Ei kommentteja: