torstai 16. huhtikuuta 2009

Kuvia pääsiäiseltä

Tässä nyt muutama kuvanäyte, kiitos kuvaajille eli Kati S, Elina V ja Greta! Laitan näitä ihanuuksia lisää picasaan lähiaikoina, ja Nexustahan on ihan oma galleriansa joka löytyy Willicon-sivujen kautta.
Noel poseeraa uudessa kodissaan.

N-pentueen ainoa kotia etsivä eli Nadir. Eikö olekin vetoava katse? Poika on aito itämainen, aivan hulluna ihmisten perään ja ääni on kuin sumutorvella. Alkuviikon kysely ei johtanut valitettavasti mihinkään, eli poju on yhä vapaa.

Sitten pentukasaa, kameraan katsovat Nadir ja Iiris (Ninel).
Isompia pentuja, Miroslavia ja Milanaa kun olin pääsiäisen aikaan hoitamassa, niin oli kyllä kamera mukana. Mutta kun ne(kin) ovat niin vauhdikkaita ja ihmisrakkaita, niin kuvaamisesta ei tullut mitääään. Nyt tiedän hyvin mitä Leena eli sijoitusemäntä aina valitti. Mirolla ja Milalla kun ei ole muuta vaihdetta kuin hyrisevä sylikissa tai hulluna riehuminen, kuvaaminen on tosi haastavaa jos ei ole kuvausapulaista... Mutta onneksi löytyyhän niistä ne Janin superkuvat reilun viikon takaa, jos joku kaipaa muistinvirkistystä että miltäs ne kaverit näyttivätkään, linkitin nyt Janin ottamat kuvat myös M- ja N-pentueiden omille sivuille kotisivuillani.
Laralla on nyt sitten eka juoksu sitten lokakuun. Minusta se on itämaiseksi varsin hiljainen ja siedettävä, Tero taitaa olla eri mieltä... mutta se on vähän mihin vertaa, verrattuna Ninnin ja Maijan infernaaliseen möykkään se oikeasti on hiljainen, mutta Tero ei olekaan kokenut edellisiä kasvatusnaaraitani leikkaamattomina.
Hain pillerireseptin, niin saan lisäaikaa miettiä, mitä teen Laran kanssa. Uusia pentuja en voi teettää ennenkuin kaikki nykyiset on myyty, asuntomme ei ole kuitenkaan loputtoman suuri ja kissamäärä on tarkoitus pitää kohtuullisena. Jos Tero saisi päättää, Lara leikattaisiin saman tien. Itse haluan vielä vähän miettiä, vaikka tiedänkin pillereiden riskit.

3 kommenttia:

maarit kirjoitti...

Upeita!

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Asetun linjalle suojellaan veitseltä Laraa ja pidetään pillereillä..Sori Tero *lusmu ilme*

Elina V. kirjoitti...

Tosi kiva että kaikki N-pennut ovat löytäneet kodin :) Toivottavasti näitä muitakin sisaruksia pääsee ihastelemaan näyttelyissä...Eikös tämä ole hyvä merkki siitä että Laran pennuille kyllä löytyy se oma koti, niitä vaan lisää ;)