perjantai 3. huhtikuuta 2009

Illusiasta isoäiti taas kerran

Iki-ihanasta Lilli Lillukasta, alias Illusiasta, oikealta nimeltään Skazki Fiona Feodora eli ihka ensimmäisestä kasvattamastani klassisesta tabbystä, tuli jälleen kerran isoäiti 31.3. ja 1.4. välisenä yönä. Lillin tytär sen ekasta pentueesta Wynny, oikealta nimeltään Skazki Iowyn Illusia, OSH b 25 var, sai neljä itämaisvauvaa. Saman pentueen poikiahan on käytetty paljonkin kasvatukseen, aiempi sijoituskollini Illarion eli Pele sai kaksi pentuetta, ja olen jo mennyt sekaisin montako pentuetta Isidorilla eli kotoisammin Leolla, joka asustelee Tistan-kissalassa, oikein onkaan...

Wynnylle tämä oli kuitenkin sen ensimmäinen pentue, neljä suklaista poikaa! Kaksi klassista tabbyä, yksi tiketti ja yksi täplikäs. Ensimmäiset kuvat löytyvät täältä, kun jaksatte skrollailla sivun alalaitaan: http://www.javanesen.com/englisch/kitten_e.htm ja lisää on varmaan pikkuhiljaa tulossa.

Nämä ovat myös minun nykyisen N-pentueeni serkkuja koska oma Larani on Wynnyn siskopuoli.

Mitä tulee omiin pentuihini, niin kyselyt ovat tosiaan vilkastuneet mutta toistaiseksi tuloksia ei ole, eli yhä viisi pentua etsii uutta kotia. M-pentuetta viime viikolla vaivannut lievä mahatauti on saatu aisoihin, joten huomenna tuon kaikki kolme Messukeskukseen näytille. Ainoastaan Maksim on arvostelussa, kaksi muuta turistina ja seuralaisena.

Itse häärään assistenttina, sillä tavalla päivä menee paljon nopeammin kuin vain oman häkin vieressä notkuessa.

1 kommentti:

Elina V. kirjoitti...

Onnea näyttelyyn! Eiköhän Maksim pärjää hienosti siellä :)