torstai 8. huhtikuuta 2010

Toipilaita ja makkaroita



Toipilaita ovat siis P-pennut. Vaikka tilanne ei näytäkään enää läheskään niin kurjalta kuin pääsiäisen aluksi, niin ihan täysin kunnossa ne eivät vieläkään ole. Ne kyllä riekkuvat kuin paviaanilauma, ovat pirteitä eikä kukaan ole oikeasti enää mitenkään pahan näköinen, mutta paino ei nouse, ja silloin tällöin löytyy satunnainen oksennus tai ruilukakki yhä. Ruokahalussa on myös runsaasti toivomisen varaa. Mitään muuta hälyttävää ei oikeasti ole, kukaan ei ole kuumeinen, parilla vähän rähmi silmät mutta nyt enää yhdellä, aloitin tänään tippakuurin.

Tänään siis käytiin lääkärissä, hän edelleen veikkasi rokotusreaktiota, mutta oli samaa mieltä kanssani, eli painot pitäisi saada nousuun. Tukihoidolla kuitenkin mennään nyt ainakin jonkin aikaa - kohta vaihtuu kyllä jo eläinlääkäriasema jos eivät ala viikonlopun aikana edistyä! Ihan asiallinen paikka tuo, jossa käydään, mutta jos eivät ala parantua niin pitänee kääntyä Catvetin tms. kissaspesialistien puoleen.

Q-pennuista on toistaiseksi ollut pelkkää iloa. Ovat melkoisia läskimakkaroita ne! Yritän päästä niitäkin katsomaan lähiaikoina, en enää usko, että olisi suurta vaaraa, että meiltä sinne jokin kamala pöpö kulkeutuisi. Niistäkin toivottavasti siis luvassa lähiaikoina uusia kuvia.

P-pentuja kuvataan toivottavasti viikonloppuna. Sitä odotellessa liitin tähän pari kuvaa viime viikolta, eli P-pennut melkein 10 viikkoa.

2 kommenttia:

luolaleijona kirjoitti...

Lara melkein jo uppoaa tuonne pentulauman sekaan :) Toivottavasti pentujen vatsat rauhoittuisivat pian.

Elina V. kirjoitti...

Hurjasti nämä aina kasvavat kuva kuvalta. Vaan luonnossa ovat taas pienempiä. Ihmeteltiin tänään Porvoossa että ovatko ne 12-viikkoset oikeasti vielä näin pieniä...