sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

P-pennut melkein 12 viikkoa ja Q-pennut melkein 8 viikkoa

Kävin tänään katsomassa kohta 8 viikkoa täyttäviä Q-pentuja. Suloisia, ja ikäisekseen TODELLA isokokoisia ja erittäin hyvinvoivia! Molemmat ovat luonteeltaan hyvin rohkeita ja sosiaalisia, mutta Qamar-pojusta on myös rehellisyyden nimissä sanottava, että se on yksi riiviöimmistä pennuistani ikinä! Aivan mahdottoman vilkas tapaus, jopa itämaiseksi! Se on kyllä saanut jotenkin ihan rautaisannoksen esi-isä Pomon geenejä... Siksi täytyykin tässä vielä erikseen korostaa, että vaikka en yleensäkään mielelläni myy itämaista ainoaksi kissaksi, niin Qamarin kohdalla tämä sääntö on aivan ehdoton. Sillä täytyy olla tulevassa kodissa kissakaveri, tai muuten se tekee omistajansa hulluksi alta aikayksikön.

Ensimmäisessä kuvassa kuitenkin Querida, OLH b 25. Aavistuksen veljeään rauhallisempi tapaus. Se on varattu kahden norskin elämään vauhtia pistämään.

Molemmat pöydällä. Kuva kuvastaa hyvin sisarusten luonne-eroa - siinä missä Querida malttaa hetken ihmetellä kuvaajaa, on Qamar jo hyvää vauhtia tulossa kuvaajaa kohti - jäppisestä oli lähes mahdoton saada hyvää kuvaa!

Sitten nämä meidän isommat antavat mallia itämaisten nukkuma-asennoista. Vasemmalta oikealle Belgarion, Belgarath, Polgara ja Poledra.

Viimeisenä Poledrasta pari yksittäiskuvaa. Yritän ottaa yksittäiskuvia muistakin lähipäivinä, nyt kutsuu kohta hiekkalaatikoiden kuurausshow...


Varaustilanteesta: Belgarion ja Polgara ovat siis varmasti varattuja. Belgarathilla kävi katsoja perjantaina, kivalta vaikutti, mutta vielä ei ole mitään varmaa. Mutta varmasti omaa kotia vailla on ainakin Poledra. Siitä saat ihanan kissan, jos tykkää kissasta, joka seuraa sinua kuin hai laivaa, ja jolla on aito itämainen, lähinnä vanhan saranan narinaa muistuttava ääni. Jos haluat hiljaisen ja rauhallisen kissan, pyydän jatkamaan etsintöjä muualta ;-)
Q-pennuista omaa kotia etsii siis vielä Qamar-poika, kuten edellä kirjoitin, niin ei missään nimessä ainoaksi kissaksi. Luonne vaikuttaa kaiken riehumisen alla olevan kyllä puhdasta kultaa, mutta energiaa pojassa on vaikka muille jakaa!
Laitoin Q-pennuista muutaman lisäkuvan tänne: http://picasaweb.google.com/svalkiai/SkazkiQ#

P-pennut ovat jo täysin kunnossa, mutta koska vielä yksi matokuuri on hyvä ihan varmuuden vuoksi antaa, niin alunperin varaamani rokotusaika ensi viikolla olisi tullut vähän liian likelle sitä. Siksi P-pennut saavat tehosterokotteensa 30.4., ja ovat siis vapun jälkeen muuttovalmiita.
Työkiireiden ym. takia päädyimme sijoituskodin kanssa siihen, että Q-pentue saa samalla ekan rokotuksensa. Tehoste sitten aikaisintaan niin, että pennut lienevät luovutusvalmiita toukokuun viimeisellä viikolla, jos ei nyt mitään ikäviä ylläreitä tule.

3 kommenttia:

Jalecat's- kissala kirjoitti...

ooh <3 Qamar <3

Elina V. kirjoitti...

Ihanaa nähdä taas kuvia sisko- ja velipuolista sekä siskonlapsista! Pitää kyllä erikseen kommentoida että tosi nätti tuo siskontyttö :) missä välissä siitä on tuollainen helmi kehkeytynyt?

luolaleijona kirjoitti...

Q:t ovat kauniita! Ihanat kaksoset.

Laran pesueella on tosiaan oikeaoppinen itämainen nukkumistyyli <3 Puuttuu vain että joku koisaisi selällään yksi tassu jokaiseen ilmansuuntaan sojottaen. Mutta onnistuu se ryhmätyönäkin!