torstai 4. helmikuuta 2010

Pari kuvaa viikonlopulta

Elina lähetti minulle vielä muutaman sunnuntaina otetun kuvan. Ekana vauvakasa.

Pennut kasvavat hyvin, ja aukaisivat kaikki silmänsä keskiviikkoaamuun mennessä. Siinä vaiheessa ne minusta aina alkavat näyttää enemmän oikeilta kissoilta! Eivätpä nuo juuri muuta vielä tosin tee, kuin syövät ja nukkuvat, mutta pari kertaa on joku jo vähän uteliaana yrittänyt nostaa päätään, kun tulen pesän luo.

Seuraavaksi meidän vanhin rouva eli Dina esittelee oci-ilmettä :)

Varsin onnistunut kuva Maijasta vielä.

Maija suhtautuu näihin pentuihin vähän paremmin kuin edellisiin. Aluksi se jopa yritti hoitaa näitäkin, mutta kun en uskalla pitää pentuhuoneen ovea auki, jos en ole itse vahtimassa, niin Maija veti purut sieraimiin. Nyt se ärisee välillä Laralle, mutta välillä jopa leikkii Laran kanssa, kun Lara tulee ruoka- ja jaloittelutauolle pentujen luota.

Oneida on nyt lähes varmasti varattu! Ennen kuin poistan sen kaikilta varauslistoilta, odotan kuitenkin varausmaksun saapumista tilille. Vaikuttaa hyvältä, rauhalliselta kodilta eli sellaiselta, jonne Oneidan uskoisin sopeutuvan.
Sain entiseltä omistajalta viestin, että uutta kotia etsinyt 2-vuotias kasvattini löysi jo hänen kauttaan uuden kodin. Hyvä niin.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Elinan kuvat ovat kerrassaan omaa luokkaansa, mutta vaikka Maija ja Dina kauniita ovatkin, niin tuo vauvakasa - oih! <3

luolaleijona kirjoitti...

Nuo raitamassut <3 Iik :D

Maija-mummillahan on nätit oliivisilmät. Elina on kyllä onnistunut ottamaan (taas kerran) hyvin tunnelmallisia kuvia :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo upea Maija-mummo muistuttaa niin Marinaa. Dinan kuvasta tulee taas ikävä meidän edesmennyttä lempeää ocia. Terkkuja Mervi