sunnuntai 21. helmikuuta 2010

P-pennut melkein 4 viikkoa

Yritin eilen ja tänään räiskiä kuvia. Joukossa oli jokunen ihan siedettävä, mutta kyllä kului aikaa ja kamerasta pattereita :-)

Tässä ekassa kuvassa vaaleampi tytöistä, työnimeltä Netta.

Sitten tässä tokassa kuvassa tummempi tytöistä, työnimeltä Roosa. Se on yhä siskoaan aavistuksen lupaavampi, vaikka ei niissä kyllä isoa eroa ole.

Suklaapoika on yhä kovaäänisin, ja rohkeimmasta päästä.

Ruskeatäplikästä poikaa olen aikaisemmin pitänyt hieman pohdiskelevana, se on pesässä katsellut aikansa ennen kuin on liittynyt muiden vauvapainileikkeihin - mutta tänään kun kaadoin pesästä etuseinän pois, se uskaltautui kauimmas tutkimaan. Hiekat on nyt vaihdettu paakkuntumattomaan, mutta kiinteitä ruokia aloittelen sitten kun lapsoset edes uskaltavat vieressä olevaa hiekkalaatikkoa tutkimaan :-D

Eiliseltä yksi imetyskuva vain siksi, että se näyttää värit aika todenmukaisena. Muut kuvat on räiskitty salamalla, tämä aurinkonpaisteessa ilman keinovaloa.

Iiris pitää yhä meitä jännityksessä. Kävin toissapäivänäkin katsomassa, nyt ollaan soiteltu kun tilanne ei ole muuttunut miksikään. Huomenna katsomaan, jos eivät pennut nyt yöllä ala syntyä.
Oskarista tuli kysely, peukut pystyyn!

3 kommenttia:

luolaleijona kirjoitti...

Miten ne voikin kasvaa noin nopeasti! Toiset on supersöpöjä. Netalla on ihana tuo nenä, Roosalla suloiset nallemaiset kasvot <3 Tomppa muuten näyttää jo ihan pojalta :D Ja Vallulla olisi meno päällä. Pystyykö imetyskuvasta sanomaan, kuka kukin on? Kaikista oikeimmanpuoleisin on varmaan Tomppa, mutta kumpi tyttö on kasan päällimmäinen?

Satu kirjoitti...

Oikeanpuolimmaisin on tumma poika eli Tomppa. Tytöt päällekkäin, veikkaisin päällimmäistä Roosaksi, koska alemmalla vasen takajalka on vaaleampi, eli se kasan alimmaisin lienee muutenkin vaaleampi Netta.

Elina V. kirjoitti...

Kyllä ne sitten kasvavat vauhdilla :)
Peukut on täällä pystyssä Oscarin puolesta!!!