torstai 25. helmikuuta 2010

Iiriksen tilannepäivitys ja O-pennut rokotettu

Iiris ja pennut kävivät tänään vielä varmuuden vuoksi lääkärissä. Iirikseltä on alkanut herua maitoa ihan hyvin, myös tytölle, mutta koska se itse oli yhä aika uupunut ja söi huonosti, niin se ja pennut saivat nesteytystä ja Iiris viikon antibioottikuurin. Jospa tämä tästä, päivä päivältä tilanne kuitenkin näyttää valoisammalta.

O-pennut ovat nyt virallisestikin täysin terveitä, kaikilla on vähintään eka rokotus, Oneidalla jo tehostekin ja se muuttaa viikonloppuna omaan uuteen kotiinsa. Oskar ja Olga saavat tehosteen kolmen viikon päästä, minkä jälkeen Oskar olisi valmis muuttamaan uuteen kotiin - toivottavasti löytyy pian se koti, joka osaa arvostaa klassista siamilaisväriä ja upeaa, tosi seurallista luonnetta! Ks. kuvat edellisessä merkinnässä.

P-pentueelle on luvassa katsojia ja kuvaajia viikonloppuna. Ne alkavat olla hauskassa iässä, seurallisuus ja vauhti lisääntyy päivä päivältä. Tolkku ei ole vielä lisääntynyt yhtään, tummin Tomppa-poika tänään maistoi toista muonaa, jota kokeilin - loput juoksevat melkeinpä ruokakuppia karkuun...

1 kommentti:

Lendi kirjoitti...

Onneksi Iiris voi jo paremmin :)
Voi Oskar sentään! Minä häntä jaksan aina vaan ihailla. Toivottavasti löytyisi rakastava ja hyvä koti.