torstai 28. tammikuuta 2010

Ekat kuvat P-pentueesta

Yleisön pyynnöstä, suorastaan ruikutuksesta, tässä pari kuvaa. Laatu ei päätä huimaa, kamerani ei ole kovin hyvä, ja olen joutunut räiskimään ne salamalla - siksikään en näin alkuun viitsi liikoja kuvata ja rasittaa emoa ja pentuja.

Nämä pari ekaa ovat tältä päivältä, eli pennut 3 päivän iässä. Löydä ekasta kuvasta kaikki neljä!


Sitten pari kuvaa ihan muutaman tunnin ikäisistä.




P-pennuilla on nyt nimet, tosin työnimiä vielä mietin, nämä tulevat rekisterikirjaan mutta pitäähän niillä jotkin kutsumanimet olla, kunnes tulevat kodit keksivät paremmat.
2 tyttöä, molemmat suklaakilpikonnatäplikkäitä: Polgara ja Poledra.
2 poikaa, ruskeatäplikäs (sanoisin) Belgarath ja suklaatäplikäs Belgarion.
Kaikki Eddingsinsä lukeneet ymmärtävät nämä, muille selitykseksi että nimet eivät tällä kertaa ole venäläisiä, vaan otettu suosikkifantasiakirjailijani teoksista.
Ja lopuksi malliesimerkki siitä, miltä näyttävät kaikki Annan luona ottamani kuvat. Onneksi on kavereita, joilla on a) parempi kamera b) enemmän taitoa kuin minulla! Eli alla Oskarin ja Olgan aikas epäonninen poseeraus.

4 kommenttia:

saila kirjoitti...

Voi mitä pikkutiikeleitä :-*

luolaleijona kirjoitti...

Suloisia palleroisia. Sekä pienemmät että isommat pennut. Pienempiä saa silmät ristissä tuijotella että kuka voisi olla kukin ;) Eiköhän ne siitä selvene kunhan vähän kasvavat.

Tuossa kaikista alimmassa vauvakuvassa näkyy taas miten upean vihreät silmät Laralla on!

Unknown kirjoitti...

Lara ja Laran suloiset siellä. Tui tui! :)

Lendi kirjoitti...

On kyllä hellyyttävä kissakasa :) Ja en yhtään ihmettele että Oskar on hurrrrmannut itselleen kodin <3 (viitaten siis edelliseen postaukseen)