maanantai 3. marraskuuta 2008

URK takana

URK:n näyttely sunnuntaina Kirkkonummella on nyt käyty, ja olin kyllä illalla ihan poikki sen jälkeen. Kissoista mukana oli vain Dina, Lara ja Maija onneksi sillä aikaa tekivät rauhan kotona ja kotiin palatessani nukkuivat jo autuaina vierekkäin. Dinalla ei tällä kertaa mennyt putkeen, hävittiin sekä sertikilpailu että veteraaniluokka, mutta rehellisyyden nimissä on sanottava, että vaikka Dina teki parhaansa keimaillakseen tuomareille, käyttäytyi niin mallikelpoisesti kuin vain parhaimmillaan osaa, niin kilpakumppanit olivat paremmassa turkissa. 9-vuotiaan ocicatin turkin kontrasti ei vaan enää ole entisensä.

Turokin näyttelyyn Turkuun 22.11. vielä Dinskun kanssa tulen, mutta sen jälkeen pidämme näyttelyissä pienen tuumaustauon taas. Keväällä sitten harkitaan taas.

Olin assistenttina, ja vaikka omistajat toivat kiitettävästi kissansa tuomarille enkä joutunut juoksemaan ympäri hallia niitä etsimässä, niin silti olin aika poikki paneelin jälkeen.

Kiitoksia Maaritille blogipalkinnosta myös!

Tyynellä on maailman söpöin pikku masu! Eli nyt uskon että ihan varmasti on pitkästä aikaa pentuja tulossa! Käykää katsomassa kuvat Jalecatsin blogista, Tyyne siis majailee sijoitettuna siellä.

1 kommentti:

Eirenen kissala kirjoitti...

Sinulle on palkinto.