lauantai 8. marraskuuta 2008

Terveiset luentopäivästä

BaJaVan, Siam-Orientin ja Oricatin yhteinen luentopäivä on nyt ohi, ja toivottavasti yleisöllä oli yhtä kivaa kuin järjestäjillä. Minusta ainakin aiheet olivat kiintoisia ja luennoitsijat asiantuntevia. Nyt on kyllä aika lailla kooma kun aloitin vähän jälkeen klo 7 häärätä keittiössä.

Kun viimeistä luentoa kuuntelin, se käsitteli kissakaupan kuluttajasuojaa, niin tuli välillä mieleen, että kasvattajaksi ryhtyminen vaatii sitä, että on vähintään pari ruuvia löysällä. Paljon vastuuta ja vaivaa, hurjasti kuluja vähiin tuottoihin nähden ja huonolla tuurilla kasvatin omistaja vetää vaikka oikeuteen jos kaikki ei menekään suunnitellusti. Ääritapaus toki tuo, mutta hyvä että tulee välillä mietittyä kauhuskenaarioitakin. Itsellenihän kasvatus on "vain" harrastus, joskin hyvin tärkeä, aikaavievä ja rakas sellainen, mutta ihan hyvä ajatella asioita myös välillä lainopillisista näkökulmista.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Päivä oli oikein antoisa yleisöllekin ja kiitokset vaan järjestäjille ahkeroinnista - tarjoilut olivat suorastaan ylenpalttiset :D

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Hurjalta tosiaan kuulosti jutut mitä kuulin mutta toisaalta hyvähän niistä on tietää itsekkine ttei puskista iske jos on iskeekseen ja eiköhän nuo ole aina tapauskohtaisia asioita aina..

Tynskyltä terkkuja

Anonyymi kirjoitti...

Terveisiä Hirvensalmelta:) Aktiiviväkkärä Esteri on oppinut noutamaan lelua vähän koiramaiseen tyyliin! Kai Akun leikkiseura on liian tylsää...