perjantai 7. marraskuuta 2008

Pentujen katselua ja muuta kivaa

Kävin eilen katsomassa Leena B:n pentuja Karjaalla. Aivan valloittavia, varsinkin tikettitytöt veivät sydämen! Pentujen isä on oma kasvattini, Skazki Isidor eli Leo. Aivan uskomattoman ihana leikkaamaton kolli: sen sai vääntää vaikka solmuun ja poika vaan kehräsi :-) Sitäpaitsi nätti poika vaikka itse kasvattajana sanonkin. Arvatkaa kuka unohti kameran kotiin...

Unohtaminen on muutenkin ollut päivän sana: aamulla en mennyt töihin vaan kurssille. Oli poikkeuksellisesti työläppäri mukana, ja niinpä minä sen unohdin junaan. Arvatkaa pääsikö pari kirosanaa ja sitten itku. Läppäriä nimittäin ei ole löytynyt vieläkään. No, työkone on sen verran hyvin suojattu, ettei kukaan pääse hevillä tiedostoihin käsiksi, mutta harmittaa silti.

Työmatkaputki odottaa, Tero on pian kissojen yksinhuoltaja taas. Varovaisen toiveikas olen Laran suhteen, se ei ainakaan vielä ole aloittanut uudestaan mouruta eli ehkä pentuja pukkaa.

Kissojen kanssa ei kyllä ikinä voi suunnitella liikaa: tarkoitushan oli astuttaa Tyyne jo keväällä, ja Lara aikaisintaan Turokin jälkeen. Ja tadaa - Tyyne-tyllerön laskettu aika on 25.11. tienoilla, ja jos tuo Lara-laa on tiine, niin pentuja odotellaan uudenvuoden tienoilla. Jotta näin. Ei tule olemaan kasvattajalla mitään vapaa-ajanvietto-ongelmia kevättalvella, sano.

Ei kommentteja: