lauantai 20. syyskuuta 2008

Rokotuksia ja testejä

Laran eka juoksu meni onneksi alle viikossa ohi. Voi olla, että tämä oli vasta harjoittelua, sillä ainoastaan pari päivää se huusi ihan hulluna. Toivon nyt, ettei se mouruaisi ihan jatkuvasti, kun en millään haluaisi astuttaa sitä kuin vasta Turokin näyttelyn jälkeen joskus.

Perjantaina roudasimme Teron kanssa kaikki kolme kissaa eläinlääkäriin. Larasta otettiin siitostestit, se ei ollenkaan pitänyt verikokeen ottamisesta, mutta otettavahan ne on. Dina ja Maija saivat rokotukset. Maija on parina edellisvuonna saanut rokotuskohtaan kunnon patin, josta on sitten lähtenyt karvat. Nyt vaihdettiin sekä rokotteen merkkiä että rokotuskohtaa. Ainakaan vielä ei ole pattia noussut, mutta kyllä oli Maija eilen illalla hiljaista tyttöä, eli rokotus veti sen aivan veteläksi.

Tyyne on nyt kollin luona kyläilemässä. Sillä oli juoksun tynkääkin, mutta vielä ei ole valitettavasti mitään raportoitavaa, sillä erilaisten sählinkien seurauksena se taisi sitten kuitenkin päästä kollin luo vähän turhan myöhään. No, ei hätä ole tämän näköinen, odotellaan uutta juoksua sitten. Se on kyllä hurmannut kyläilypaikkansa täysin, se kun on samanlainen reipas sähläri kuin Maija, niin en yhtään ihmettele.

Konstasta tuli siitoskysely, toivottavasti se johtaa myös pentuihin. Olisi tosi kivaa, jos edes yhdet pennut sillä ehtisi teettää!

1 kommentti:

Eirenen kissala kirjoitti...

On hän sitten niin mahtavan näköinen tuo Esteri!!