lauantai 13. syyskuuta 2008

Nummelaa ja korvatulppia


Olimme esittelynäyttelyssä tänään Nummelassa, mukana Lara edustamassa itämaisia pitkäkarvoja, ja Dina ocicateja. Meni ihan ok. Dinan mielestä vaan sen kanssa esiintynyt egyptin mau oli ihan yäk, sille piti sihistä. Tosin puolustaudumme sillä, että mau aloitti ;-)

Larakin oli vähän rutisevalla tuulella vaihteeksi, ei tosin ihmekään kun mielessä olivat vaan ihanat kollipojat eivätkä mitkään ihme näyttelyt. Mutta siinähän se meni päivä ja Manxrengasta ei voi muuta kuin kiitellä hyvistä järjestelyistä.

Tosi mukavaa oli myös nähdä Suomen ekaa seychellien pitkäkarvaa eli omaa kasvattiani Esteriä (Skazki Esfir) pitkästä aikaa. Esteri on minusta tosi kaunis kissa, vaikka itse sanonkin, mutta valitettavasti sillä ei ole mitkään superhyvät näyttelyhermot. Tällä kertaa se kuitenkin käyttäytyi edellisiä kertoja paremmin, joten voi olla, että sitä tulevaisuudessakin nähdään näyttelyissä ainakin silloin tällöin.

Joko Lara vasta harjoittelee tämän ekan juoksunsa kanssa, tai sitten minulla on hurjemmat univelat kuin luulenkaan... Nukuin nimittäin viime yön varsin hyvin, vaikka samassa kaksiossa kanssani oli juoksuaikainen itämainen :-O Tosin makuuhuoneen ovi oli kiinni, ja korvissa tulpat, mutta silti. Tosin neljän aikaan aamulla heräsin ja aloin miettiä, heräänkö tulpat korvissa herätyskelloon. Tosi fiksua.

Liitteenä oleva kuva tarkoittaa, että olen alkanut opetella uuden kamerani käyttöä, kuvassa itämaiseni eilisiltana. Lara alkaa olla melkein Maijan kokoinen. Ei kai pitäisi enää ihmetellä, että vauvani aloitti juoksut... Koetan jatkaa kameraan tutustumista pikkuhiljaa.

Ei kommentteja: