torstai 28. elokuuta 2008

Tyynen kanssa ongelmia

Nyt ei paljon naurata... Tyyne-tyllerön, eli kasvattini Skazki Jelenan (OSH h 03 24 var) kotoa tuli viestiä. Tyyne ei ole juossut koko kesänä, mutta pissinyt kaikki paikat, mm. sängyt, sitäkin suuremmalla innolla :( Nyt alkaa sijoituskodilla olla hermot mennyt.

Vaihtoehdot ovat aika vähissä. Itselleni en pysty Tyyneä ottamaan, nykyinen asuntoni on liian pieni "vieraileville tähdille", ja uuteen muutan aikaisintaan n. kuukauden päästä, ehkä myöhemminkin. Eli lienee pakko antaa lupa leikkauttaa Tyyne... eli se niistä pentusuunnitelmista. Jos jollakulla on parempia ideoita, niin kertokaa!

Toivottavasti joku (Laura?) nyt ainakin innostuisi käyttämään Konsta-kolliani jollekulle tytölleen. Omalle Laralleni se on vähän turhan likeistä sukua, ja vaikka uskaltaisinkin kokeilla niin Konsta voi hyvinkin olla leikattu silloin kun Laran astutus on aikaisintaan ajankohtaista.

4 kommenttia:

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Voi Tyyne senkin pikku pissiliisi! On se harmillista..

Satu kirjoitti...

No, kuten aamulla puhuttiin, yritetään nyt vielä kehitellä varasuunnitelmaa jos vaikka onnistuisi... palataan.

Eirenen kissala kirjoitti...

Onko Tyyne aina pissinyt? Eikös äiskällä ollut samoja taipumuksia? Tai oliskohan kiima tulossa.

Parasta olisi jos pääsisi kollin luo kylään. Alkaisi se kiimakin tulla.

Satu kirjoitti...

Ei ole aina pissinyt, mutta kesällä ongelma on pahentunut. Pitää nyt vielä tietenkin tutkia, ettei kyse vaan ole mistään tulehduksesta tms. Myös kollin luo vienti on harkinnassa... ehkä tämä vielä tästä, vaikka suunnitelmia voi vielä joutua muuttamaan.