tiistai 12. elokuuta 2008

Pentujen katselua

Kun omia pentuja ei ole tällä hetkellä muuten kuin suunnitelmissa, niin on sitäkin kivempi käydä muiden pentuja katsomassa. Toki pentujen katselu vaatii melkoista tahdonvoimaa ja päätöstä jo etukäteen "näistä kukaan ei muuta meille". Eilen kävin Merjan pentuja ihmettelemässä: aivan hurmaavia kolmeviikkoisia pullukoita. Maha viistää maata, niin hyvin Grace-emo on ne hoitanut, mutta silti pikkuiset ottavat jo välilä hupaisia juoksuaskelia. Varsinkin tytöt hurmasivat minut täysin, hullu kilpparifani kun olen.

Kaverini itämainen pitkäkarvatyttö muuten lienee löytänyt sopivan kodin, kivaa. Mutta jos joku etsiskelee aikuisempaa kissaa villin pennun sijasta, mutta itämaiset miellyttävät, niin käykääpä kurkkaamassa vaikka Black-Belle's kissalan sivuja. Yhdellä kaverillani on kyseisen kissalan kasvatti, aivan ihana itämaisukkeli, ja hän pyysi välittämään viestiä eteenpäin.

Sain myös ilouutisen eilen: näillä näkymin Nummelan esittelynäyttelyyn 13.9. http://www.suomenmanxrengas.org/ tulee paikalle myös yksi Suomen harvoista seychellien pitkäkarvoista, iki-ihana Esteri eli oma kasvattini Skazki Esfir. Pitää varmaan ottaa tavoitteeksi ostaa uusi kamera sitä ennen, on ollut jo pitkään hankinnassa kun vanha hyvinpalvellut digipokkari alkaa vedellä viimeisiään. Itsekin olen ilmoittanut Laran Nummelaan.

Ei kommentteja: