torstai 24. heinäkuuta 2008

Ninnin kuulumisia

Sain oikein mukavan viestin Ninnin uudelta emännältä. Ninnihän on ensimmäinen itämainen pitkäkarvani, syntynyt vuonna 2000 ja se on myös kissalani kantanaaras, suurin osa pennuistani polveutuu suoraan Ninnistä ja loputkin suoraan Ninnin sisarpuolen tyttärestä Maijasta. Viime kesänä Ninni muutti uuteen kotiin Mikkeliin. Se ei ollut helppo päätös, olihan se ehtinyt olla luonani lähes 7 vuotta. Ninni on muuten oikein ihana kissa, mutta kun se vihaa kaikkia pikkupentuja paitsi omiaan... Kasvatusta en kuitenkaan halunnut kokonaan lopettaa tai toimia ainoastaan sijoituskotien varassa, joten pitkän miettimisen jälkeen Ninnille löytyi uusi hyvä koti.

Koko ajan oli selvää, että uuden kodin on oltava superhyvä, muuten Ninni ei olisi muuttanut minnekään. Ninni on sopeutunut mainiosti, sillä on seurana kaksi kotikissaa, toisen kanssa se on hyvä kaveri, ja toistakin se on oppinut sietämään.

Ninni on ujo, mutta sillä on aina ollut vahva oma tahto. Ninni on myös ollut tähänastisista kissoistani ehdottomasti älykkäin, olen ihan varma että jos se kunnolla viitsisi paneutua asiaan, se oppisi kääntämään myös avainta lukossa - kaiken muun se jo avaakin.

Ei kommentteja: