lauantai 15. lokakuuta 2011

Olga ja Hugo ne yhteen soppii

Päivystävä kätilö iltaa! Blogi on viettänyt hiljaiseloa, muu elämä on haitannut pahasti harrastustoimintaa. Yksi sana: töihinpaluu selittänee aika paljon ;-)

T-pennut Tamila ja Taisia ovat onnellisesti uudessa kodissaan Helsingissä, siskokset siis muuttivat samaan kotiin. Tamilasta tuli Hilma, ja se meni sijoitussopimuksella eli se tehnee ensi kesänä pentueen minun nimissäni. Taisiasta tuli Hertta. Luonteet ovat uudessa kodissa kääntyneet hieman päälaelleen - Hilmasta on tullut harkitsevaisempi, joskin erittäin mukava ja reipas pentu se on edelleen. Hertta on löytänyt itsestään entistä rämäpäisemmän puolen - ja toisaalta se on kaikkien sylikissojen kuningatar, se löytyy sylistä heti kun joku sen ihmisistä vaan keksii istahtaa jonnekin. Uusia kuvia on jokunen koneella, yritän saada ladattua joku päivä, jos vaikka tästä nyt hieman päivitystahti paranisi.

Mutta päivityksen varsinainen aihe on Olga ja toivottavasti pian tulevat pennut. Laskettu aika on näillä hujakoilla, masu on laskeutunut ja Olga pesii ahkerasti, joten toivottavasti lähipäivinä olisi iloista kerrottavaa. Ultrassa taannoin lääkäri veikkasi 3-5 pentua. Itse olen ihmeissäni jos sieltä vain kolme tulee, masu on aika muhkea mutta jää nähtäväksi. Pentujen isä Hugo pääsi kulkusistaan viime viikolla, hormonit alkoivat vähän turhan hyvin hyrrätä. Siitä on tullut tosi komea!

Tulevien pentujen sukutaulu löytyy täältä:
http://www.pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:866237;2:986550&g=4&p=sia&date=iso&o=ajgrep

Toivottavasti sieltä jotain kasvatustasoista tulisi, minun mielestäni sukutaulu on nimittäin varsin kiintoisa, vaikka itse sanonkin. Siellä on paljon kissoja, joita ei Suomessa (varsinkaan pitkäkarvapuolella) ole liikoja käytetty. Toki jotain tuttuakin sieltä löytyy, mutta kasvattajille vinkiksi, että otan mielelläni pentukyselyitä vastaan ;-) Oma elämäntilanteeni kun ei oikein nyt salli laajamittaista kasvatusta, pikemminkin yritän jäädytellä pikku hiljaa tätä nykyistäkin piipertelyä... Sääli olisi kyllä, jos tästä yhdistelmästä kaikki menisivät lemmikiksi. Mutta katsotaan nyt, mitä sieltä tulee ensin...

2 kommenttia:

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Oikein mielenkiintoiselta vaikuttaa, emme ole (mahdollisia) punaisia pitkäkarvoja ennen muuten taineet nähdäkään... Tsemppiä synnytykseen!

Jalecat's- kissala kirjoitti...

hip hei ja vauvaonnea teille :)