keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Tuloksia ja odottelua

Oskarin PRA-testitulokset saapuivat, ja niiden mukaan se on negatiivinen! Hieno homma. Muiden kissojeni testaus on edennyt hitaasti mutta kuitenkin...

Irmelin pennut eivät ole vielä syntyneet, no, huomenna se virallinen laskettu aika vasta onkin.

On pitänyt jo aiemmin kirjoittaa, mutta Maijan iho-oireet ovat hellittäneet huomattavasti! Olen rukannut sen ruokavaliota melko lailla. Tosin koska se mahdollisten allergiaa aiheuttavien aineiden lista oli pitkä kuin nälkävuosi, niin kaikkia en ole yrittänytkään sulkea kertaheitolla pois, mutta tuoteselosteita olen lukenut tarkasti, ja yrittänyt valita sellaisia ruokia, joissa olisi mahdollisimman vähän kyseisiä ruoka-aineita.

Sattumaa tai ei, mutta Maijan iho on nyt rauhallinen, ja karvattomiin laikkuihin on kasvanut uusi hieno turkki :-) Maija myös leikkii taas entistä enemmän, välillä jopa riesaksi asti... sitä on ainakin hyvä syyttää, kun kotisivujen päivitystahti ei vieläkään päätä huimaa - on aika mahdoton keskittyä johonkin tarkkuutta vaativaan, kun vieressä moukuu itämainen, jolle on heitettävä hiirtä... Huoh. Vaikka Lara on välillä myös rasittava adhd-tapaus, niin se osaa leikkiä yksinkin ;) Maija tarvitsee viihdyttäjän :)

2 kommenttia:

luolaleijona kirjoitti...

Hienoa, Maija ja Oscar! Olipas hyviä terveysuutisia tällä kertaa. Maijan leikki kuulostaa hyvin.. itämaiselta ;D Nimenomaan tuo moukuminen, jos sitä lelua ei heitä. Maijan jälkeläistyttö ei ole oppinut noutamaan, mutta juoksee noutavan simskun perässä joten leikki sekin ;)

Elina V. kirjoitti...

Hienoja uutisia! Hyvä homma. Täällä suunnalla noutavalla jälkeläisellä on tapana tiputtaa hiiri eteen ja aloittaa intensiivinen tuijotus. Tuon tuijotuksen se on selvästi oppinut Fedjalta ;)