torstai 6. tammikuuta 2011

Nyt peukut ja varpaatkin pystyyn

Vein eilen Iiriksen Piikkiöön Alfred-kollin (Yazoo Kwame) luo. Iiris siis aloitti uuden mourun maanantaina, tiistaina oli kohtutulehduksen jälkeinen kontrolliultra, jonka mukaan kaikki oli ainakin toistaiseksi ok, joten ei muuta kuin matkaan.

Iiriksellä ja Alfredilla ovat treffit sujuneet loistavasti pienen alkukursailun jälkeen. Eli tänään on kuultu useampia astumisia.

Nyt vaan sitten toivotaan kovasti, että tuloksena on neljäs (!!! kääääk, kaikkien aikojen ennätykseni jos toteutuu) pentueeni tänä vuonna eikä uutta kohtutulehdusta...

Jos pentuja tulee, niin ne ovat sitten itämaisia pitkäkarvoja tai lyhytkarvoja (variantteja). Todennäköisimmät värit ovat musta (ruskea) tai suklaa, ja todennäköisin kuvio ticked tabby, valkolaikuilla tai ilman. Pieni mahdollisuus on muihinkin väreihin ja kuvioihin. Alfred kantaa sekä naamiota että yksivärisyyttä, mutta Iiris ehkä ei, joten jää nähtäväksi ovatko naamiokissat ja/tai yksiväriset mahdollisia. Mutta eipäs nuolaista ennen kuin tipahtaa... N. kolmen viikon päästä tilanne selviää, silloin on tarkoitus varata uusi ultra-aika Iirikselle.

2 kommenttia:

Keskimaan Kissala SYS, SIA, OSH kirjoitti...

Tällä pidetään peukut kovasti pystyssä paremmalle onnelle tällä kertaa!! Jännittävää, että noin paljon pentueita tälle vuodelle :D Tosin allekirjoittaneella taitaa olla melkein sama tilanne ;)

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Uijui, nyt jännittää aivan kamalasti!! Toivottavasti siellä mahassa tosiaan on se pentue, eikä uusi kohtutulehdus. Täällä pidetään peukkuja (ja varpaita) pystyssä Iiriksen puolesta.