perjantai 13. maaliskuuta 2009

N-pennut rokotukseen, M-pennut luovutusvalmiita

M-pennut kävivät rokotuksilla keskiviikkoiltana, itse en päässyt mukaan kun olin työmatkalla. Mutta kaikki oli mennyt hyvin, ja riiviöiden vauhti oli jo torstaiaamuna täysin entisellään, jollei jopa pahempi kuin ennen rokotusta. Pennut olisivat siis nyt täysin valmiita lähtemään uusiin koteihin. Sijoituskodissa ei tilanne ole kauhean kiva: Tyyne vahtii turhankin tarkasti 15-viikkoisia pentujaan, ja kun osalla muistakin kissoista välit eivät ole nyt oikein kunnossa, syntyy välillä oikeita ilmitappeluita, ei siis mitään pientä uhittelua vaan oikein kunnon taisteluja. Niinpä olemme yhdessä Leenan kanssa miettineet ratkaisuehdotuksia. Päätöksenä oli, että pennut muuttavat pois sijoituskodista, mikä toivottavasti rauhoittaa tilannetta siellä edes jonkin verran.

Yhdessä luottokissanhoitajani Terhin kanssa päädyimme sitten seuraavaan: pennut muuttavat sunnuntaina Terhille Helsinkiin! Toivottavasti niille löytyy kuitenkin melko pian uusia koteja, Terhi ei todellakaan aio pitää loputtomiin neljää kissaa. Omaan kotiini en niitä ainakaan ihan vielä tohdi tuoda: Maija nimittäin räyhää yhä pikkupennuillekin, ihan pieniä pehmentymisen merkkejä on jo näkyvissä, mutta sehän vetäisi rantapallon kokoiseen herneen sieraimeen jos nyt yhtäkkiä toisin vielä neljä uutta lisää. Toki minun on pakko viimeistään muutaman viikon päästä hakea isommat pennut Terhiltä pois, mutta siihen mennessä ainakin osa nuoremmista on muuttanut jo omiin uusiin koteihinsa, ja toivoa sopii että ainakin osalle isommistakin on jo siinä vaiheessa löytynyt ihan ikioma lopullinen koti.

Pienempien eli N-pentueen kanssa mennään tänään ekoille rokotuksille. Raportti siitä seuraa sitten myöhemmin, kuviakin koetan ottaa viikonloppuna ja Jani vähän lupaili tulla kylään kameran kanssa joskus lähiaikoina...

Ei kommentteja: