maanantai 6. lokakuuta 2008

Suunnitelmien muutoksia

Kissojen kanssa suunnitelmien teko on oikein mukavaa, mutta hyvin usein suunnitelmia joutuu muuttamaan. Konstan toinen kyselijä päätyi sittenkin käyttämään toista kollia, ja ensimmäisestä kyselijästä ei ole nyt kuulunut, liekö tyttö pistänyt tassut ristiin vai miten...

Pyysin BaJaVan kollineuvonantajaa (en nyt keksi parempaa titteliä!) laskemaan yhdistelmän Konsta x Lara sukusiitoskertoimen. Kyllähän se prosentti aika korkeaksi nousee, vähän päälle 9, mutta sitä nyt tässä harkitsen jos tilanne näyttää yhä muutaman viikon päästä tältä kuin nyt, eli Konstalle ei muita morsioita kuulu ja Lara juoksee joka toinen viikko. Jos tämä toteutuu, niin on ensimmäinen ja toivottavasti viimeinen kerta, kun noin vahvasti linjatun yhdistelmän toteutan.

Hyvät puolet: joukossa lienee täplikkäiden lisäksi melko varmasti myös klassisia tabbyjä! Todennäköisin väri on suklaa, pienenpieni mahdollisuus myös lilaan ja aivan teoreettinen myös kaneliin. Valkolaikuilla tai ilman, myös yksiväriset ja naamiopennut ovat ainakin teoriassa mahdollisia.

Huonot puolet: no, ei kai minun tarvitse alkaa luetella sukusiitoksen mahdollisia huonoja puolia? Hyvällä tuurilla kaikki pennut ovat terveitä, huonolla tuurilla sitten linjani piilevät viat tulevat esiin niin että rymisee. Mutta tähän hätään en oikein muutakaan keksi. Sanomattakin lienee selvää, että jos pentueeseen syntyy joku kasvatustasoinen, niin sille on sitten jo aivan pakko etsiä täysin vierassukuinen sulho tai morsio.

Tyynen suhteen pidetään yhä peukkuja pystyssä, ei ole ainakaan alkanut mouruta uudestaan eli pentuja ehkä tulossa.

Lara ja Maija, ja ennen kaikkea niiden omistaja, selvisivät naruepisodista säikähdyksellä. Uudessa asunnossa itämaisilla jatkuu tuttu ralli, ja ocicat Dina viihtyy oikein hyvin saunan lauteilla. Tero oli varsin kypsä kuunneltuaan lähes viikon Laran juoksuaikaa minun ollessani työmatkalla.

Ei kommentteja: