lauantai 27. huhtikuuta 2013

Ruuhkan kuulumiset

Kävinpä tänään pitkästä aikaa kissanäyttelyssä ihan turistina, eli RuRokin näyttelyssä Messukeskuksessa. Samalla tuli osallistuttua BaJaVan sääntömääräiseen kevätkokoukseen. Ja vähän katseltua muitakin messuja, vaikka kissanäyttelyssä suurin osa ajasta menikin.

Oli tosi kivaa nähdä tuttuja, ja ihaninta oli, että pari kasvattiani oli paikalla. Skazki Vissarion eli Cola, suklaa itämaisvariantti, sai kolmannen sertinsä ja valmistui Championiksi. Colasta on tullut tosi raamikas poika ja se on mielestäni kaunistunut. Eihän se mikään extreme ole, mutta ihan tasapainoinen kokonaisuus ja hyvät näyttelyhermot.

Pentuluokassakin oli todella iloinen yllätys kun Eve ja Leena olivat ilmoittaneet Piiperön eli Skazki Kitty Pryden, OLH f 25, paikalle. Harmitti vietävästi kun parilla minuutilla myöhästyin enkä kuullut sen arvosteluja, mutta TP-valinnassa olin paikalla ja tuomari tuntui pääosin tykkäävän kyllä. Ihanaa oli myös nähdä kuinka rauhallisesti ja hienosti pentu käyttäytyi ensimmäisessä näyttelyssään.

Kuvia en ottanut, kun paikalla oli ihmisiä joilla on taatusti parempi kamera ja enemmän taitoakin kuin minulla. Tähän olisin pari arkistojen aarretta halunnut muuten vaan liittää, mutta blogger kenkkuilee ja menee aina jumiin kun yritän, pitää kokeilla toiste...

Muuten kissalassa, jos tätä siksi voi vielä kutsua, ei ole uutta uutisoitavaa. Waldemar-kolli keikkuu nyt kollilistoilla, pari alustavaa kyselyä on, mutta uusia kyselyitä saa esittää, kun mikään ei ole vielä satavarmaa. Näillä näkymin poika on ainakin vielä alkukesällä käytettävissä, sen pitemmälle en uskalla luvata.

Ei kommentteja: