torstai 7. maaliskuuta 2013

Oikea helmi etsii kotia

 
 
Muut X-pennut ovat nyt löytäneet kotinsa, mutta suklaakilpparinaamio balineesi Adalmiina (Skazki Ororo, BAL h) etsii vielä omaansa. Se on koko ajan ollut pentueen rohkein, sosiaalinen pieni kissa, joka sopeutuu varmasti myös vilkkaampaankin kotiin. Eilen nimittäin oli sitä katsomassa mm. lukuisia lapsia, ja Adalmiinaa viihtyi erinomaisesti leikityksen ja ihailun kohteena.
 

Eilen uusiin koteihin muuttivat Pyro-poika ja kilpparityttö Kerttu. Pyro saa seurakseen kaksi pientä koiraa, Kerttu samaten koiria ja nuoren ragdoll-pojan. Nellistä tehtiin myyntipaperit, ja sen uusi koti kävi sitä katsomassa. Se menee sijoitukseen mutta ei minulle vaan kahden muun kasvattajan yhteisomistukseen. Koska kyseiset kasvattajat eivät ole ainakaan vielä julkistaneet asiaa omilla sivuillaan, niin jätän heille sen riemun, mutta voin jo tässä vaiheessa sanoa, että olen todella onnellinen ja tyytyväinen, että tästä pentueesta menee yksi pentu kasvatukseen.

Tämä pentue kun jää ainakin tällä erää viimeiseksi kissalassani. Suurin syy on se, että tällä hetkellä perheen, kissojen ja työn kunnialla hoitaminen alkaa käydä liian raskaaksi. Haluan tehdä asiat kunnolla, ja nykytilanteessa tässä yhtälössä jää jonkin asian hoitaminen aina puolitiehen. Toki tässä on mukana jonkinasteista leipiintymistäkin - yli 13 vuotta rotukissakuvioissa ja yli 11 vuotta kasvattajana on pitkä aika, vaikkei toki niin pitkä kuin joillain suuresti arvostamillani pitkän linjan kasvattajilla.

Ette te minusta silti kokonaan eroon pääse. Blogiin ilmestyy edelleen silloin tällöin tarinaa ja kuvia, ja silloin tällöin minua tullaan näkemään näyttelyissäkin.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Ihana Adalmiina Ororo. Tänne meille heti kaikki! <3 <3 <3