perjantai 2. marraskuuta 2012

Siniset pojut ja uutta pukkaa


Nyt pennut ovat luovutusvalmiita! Balineesipennut muuttivatkin jo viikonloppuna uusiin koteihinsa, ja oikein hyvin ne ovat alkaneet sopeutua. Wendelan nimeksi jäi Wendela, Winteristä tuli Dior.

Siniset pojat etsivät yhä loppuelämän kotia. Yhdessä tai erikseen, lemmikiksi tai sijoitussopimuksella - kysy rohkeasti lisää! Pari kyselyä on tullut, mutta mitään varmaa ei vielä ole, siksi saa kysellä yhä.

Ylemmässä kuvassa sinitiketti Waltari. Komistus ja melkoinen riiviö :-D

Alemmassa kuvassa sininen Waldemar. Veljeään aavistuksen rauhallisempi mutta kyllä silläkin vauhtia riittää, tuli todistettua kun kävin pentuja niiden sijoituskodissa katsomassa viikonloppuna.

Sitten suuria uutisia. Molemmat taannoiset astutukset vaikuttavat onnistuneen, joten marras-joulukuun vaihteessa luvassa on peräti kaksi pitkäkarva/varianttipentuetta, joissa ovat mahdollisia sekä itämaiset pitkä- ja lyhytkarvat sekä balineesit ja siamilaiset.

Ensiksi odotettavissa on Tellun pentue. Eli yhdistelmä on IC Topeng News Flash of Noxx (OLH n 25) x Skazki Unelma (OSH d var). Kaikki urospennut tulevat olemaan punaisia, kaikki naaraspennut jonkin sortin kilppareita (käytännössä mahdollisia ovat ruskea- ja suklaakilpparit, Tellu ei kanna diluutiota). Todennäköisimmin pennut ovat kuviollisia itämaisia, mutta myös yksivärisiin ja naamiollisiin on ainakin teoreettinen mahdollisuus.

Toisena odotetaan Hertan pentuetta. Hertasta ei ole (vielä) kuvaa kotisivuillani mutta se on siis Hilman täyssisko. Eli yhdistelmä on Fercatin Minzay Pinocchio (BAL b) x Skazki Taisia (OSH n 25 var). Jos ei muuta, niin pennuista pitäisi tulla aivan mielettömän ihania luonteeltaan, niin suloisia ovat molemmat vanhemmat. Pentueessa voi tulla sekä itämaisia että naamiollisia pentuja. Todennäköisemmin kuviollisia ruskeita tai suklaita, mutta myös on olemassa ainakin teoreettinen mahdollisuus yksivärisiin ja kenties diluutioväreihin (sininen ja lila) mutta sen näkee sitten.

Eniten toivon tietysti terveitä pentuja, extraa on jos ihan kaikki eivät ole variantteja vaan joukossa olisi jokunen pitkäkarva tai balineesi.

Ei kommentteja: