keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Kolme poikaa etsii kotia


Pennut täyttivät 10 viikkoa eilen. Toinen kanelipojista, Vadim, on edelleen alustavasti varattu. Pentueen ainoa tyttö Valentina on myös varattu, se etsii sijoituskotia, kaikki kyselyt suoraan sen tulevalle omistajalle: leena@jalecats.net - muita pentuja voi siis tietenkin kysellä minulta. Toinen suklaapojista, isokokoisempi Vissarion, varattiin alustavasti tällä viikolla. Kolme poikaa on näillä tietoa vapaana ja etsii omaa kotiaan. Punavalkealla pojalla on pienenpieni napatyrä, se etsii ensisijaisesti lemmikkikotia. Se on osoittautunut sittenkin pentueen ujoimmaksi - se vaan peittää epävarmuuteensa örisemällä uusille asioille... Kaikki muut pennut ovat tosi reippaita ja sopeutuvat varmasti myös esim. lapsiperheeseen, mutta punavalkea poika etsii rauhallista kotia.

Pienempi suklaista, Veniamin, on pentueen lutuisin sylikissa. Se etsii ensisijaisesti lemmikkikotia. Toki sen näyttelyynkin saa viedä, jos tahtoo, mutta sen väristä voi tuomareilta tulla sanomista - en nimittäin itsekään tiedä, onko se vähän huono suklaa vai tosi heikko suklaasavu. Mutta maailman lutuisin se on joka tapauksessa!

Kanelivalkeista pojista on nyt molemmista geenitestit otettu, jompikumpi lienee lähdössä kasvatukseen Ruotsiin. Tulevaa kotia vaan kiinnostaa tietää, kantaako jompikumpi pitkäkarvageeniä. Mahdolllistahan se on, mutta ulkonäöstä sitä ei pysty päättelemään, siksi geenitesti. Todennäköisempi lähtijä on Vadim, eli luultavasti rento kehrääjä Velimir etsii vielä omaa kotiaan. Alla muutama kuvanäyte, lisää löytyy täältä: http://luolaleijonanklaani.kuvat.fi/kuvat/Skazki%20V/ kiitos Hanna kuvista!


Venedikt, punavalkea poika, etsii lemmikkikotia
Velimir, kanelivalkea bicolour, etsii todennnäköisesti vielä kotia
Veniamin, pienempi suklaista, etsii kotia

Ei kommentteja: