torstai 14. heinäkuuta 2011

T-pennut 2 viikkoa 1 päivä

Kävin tänään taas sijoituspentuettani katsomassa. Ihania läskipalleroita ovat, isompi Tamila painaa jo reilut 400 grammaa, ja pienempikin Taisia ylittänee 400 gramman painon jo huomenissa. Otin kuviakin mutta en nyt jaksa ladata koneelle enää iltamyöhällä, yritän huomenna. Iiris on edelleen vähän levoton mamma mutta kyllä sen TÄYTYY välillä pentujaan hoitaakin, eivät ne muuten noin hyvin kasvaisi :-D


Tästä pentueesta olisi ollut poika tilauksessa, mutta vaikka kuinka pentuja käännän ja väännän niin edelleen ne ovat ilmiselvästi kaksi tyttöä. Mutta niinhän se menee, harvoin saa juuri sitä mitä tilaa - ainakaan kissankasvatuksessa. Jos nämä nyt säilyvät virheettöminä niin olisi kyllä kiva jos pitkäkarvainen Tamila päätyisi kasvatukseen. Ei välttämättä itselleni mutta kuitenkin. Tärkeintä on kuitenkin hyvä koti, varsinkin kun molempien vanhempien jälkeläisiä on jo kasvatuskäytössä.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Iiriksen tyttären poikahan olis vielä vapaana. ;))

Kuvia ootellaan.

Keskimaan Kissala SYS, SIA, OSH kirjoitti...

I share your thoughts! Meillä odotellaan josko VIHDOIN tulis tyttöjä, eikä vaan poikia :) Onnea hienon kokoisista pennuista!