maanantai 16. toukokuuta 2011

Suloisia videoita tällä kertaa

Moni lienee nämä jo bongannutkin mutta S-pentujen söpöilyä linkin takana täällä.
Kävin pentuja katsomassa eilen. Ihania ihania ovat vaikka itse sanonkin! Erityisen tyytyväinen olen Cecilian (suklaakilpparihopeatiketti) ja Pelen (sinihopeatiketti) kehitykseen. Molemmista on tullut uskomattoman siroja ja tyypikkäitä! Cecilian silmät ovat aavistuksen turhan hallitsevat, mutta kukapa olisi täydellinen, ja Pele muistuttaa komeaa isäänsä päivä päivältä enemmän,
siis muutenkin kuin väriltään.
Pöhköimmät luonteet ovat Knutilla (cremesavu) ja Siriuksella (punatiketti). Pojat vaan kehräävät
ja haluavat olla sylissä.
Fanni (suklaakilppari ja tulevaisuuden toivoni) on puolestaan sylikissa ja riiviö samoissa trikoissa.
Otava (lilatiketti) on porukan isoin edelleen, tyypiltään se eroaa muista pojista, letkeä luonne on kyllä silläkin.
Mitäpä muuta... Iiris astutettiin vielä viimeisen kerran pääsiäisenä. Vielä ei ole varmuutta, miten kävi, mutta valitettavasti ei kovin hyvältä vaikuta. Jos ei nytkään onnistunut niin luovutamme ja Iiris leikataan. Iso harmi jos näin käy, mutta joskus on pakko lopettaa pään seinään hakkaaminen.
Radomir muutti äitienpäivän aattona uuteen kotiin ja siitä tuli Hugo. Tuoreita kuvia siitä odottelen.. Se muutti siis Sissin ja Olgan seuraksi Raumalle, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan niin joskus syksyllä on siis suunnitelmissa variantti x variantti -yhdistelmä Hugo x Olga.
Punaista, punaista ja kilpparia siis tulossa, jos suunnitelma toteutuu.

1 kommentti:

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Aivan ihania nuo Polgaran pienokaiset... Toivotaan nyt kovasti, että ennusmerkit valehtelisivat ja Iiriksen kanssa tärppäisi tällä kertaa. Tsemppiä mammalle ja muille toivottaa Suna pienokaisineen ;)