tiistai 4. toukokuuta 2010

Q-pennut 10 viikkoa

Kävin tänään katsomassa ja kuvaamassa Q-riiviöitä, jotka täyttivät eilen jo kokonaiset 10 viikkoa. Nehän saivat viime viikolla ekat rokotukset, kaikki meni hyvin. Tehosterokotus- ja mikrosirutusaika on varattu 24.5, jollei mitään ikäviä ylläreitä tule, niin pennut ovat siis toukokuun viimeisellä täydellä viikolla muuttovalmiita uusiin koteihin.

Ensimmäisessä kuvassa poika Qamar, "Poju". Ulkonäkö hämää - se on vain nukkuessaan noin rauhallinen :) Qamar etsii yhä omaa kotiaan, erittäin aktiivisena kaverina se tarvitsee ehdottomasti lajitoverin seuraa, ainoaksi kissaksi en suostu edes harkitsemaan sen myymistä.

Sitten kaunotar Querida eli tulevassa kodissaan Suna. Olen todella tyytyväinen sen kehitykseen, toivon todella että sen tuleva perhe käyttäisi sitä näyttelyissä ja kenties jopa kasvattaisi yhden pentueen...

Pojun unelias poseeraus. Siitä on tullut aivan minikopio emostaan, kuvio on eri, mutta muuten kuin ilmetty Iiris kolliversiona vain!


Elvis-kastraattikolli on alkuhämmennyksestä toivuttuaan adoptoinut pennut - jopa niin, että kun ne ovat Elviksen kainalossa, ei emolla ole mitään asiaa lähelle!

Mutta kyllä nämä vielä emonkin kainaloon pääsevät, kuten kuvasta näkyy!

Lisäsin pari extrakuvaa myös tänne: http://picasaweb.google.com/svalkiai/SkazkiQ#
Nyt pitää käydä nukkumaan, mutta kovasti odottelen kyselyjä Qamarista ja Poledrasta...

1 kommentti:

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Onpas komea pentue,pakko sanoa ja näkee hienosti vaariakin näissä vauvoissa <3 Harmi että Maxin pennut jäivät näin vähiin koska linja oli niin hieno <3